Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szczepić czy nie szczepić?

Ilość postów: 4673 | Odsłon: 263114 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

Ale to jest bez znaczenia czyje to są pytania, czekam na odpowiedź znawco :))

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 4256

Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

Faktycznie, to typowy foliarz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a wracjąc do tematu wątku (bo to nie jest watek o 5G) to może sie coś znasz na tym i mi odpowiesz

Jak długo należy prowadzić badania kliniczne bezpieczeństwa szczepionki w fazie IV aby uznać, że wykryto już wszelkie możliwe zagrożenia, wszelkie możliwe przeciwwskazania oraz wszelkie możliwe działania niepożądane szczepionki?

czy jesteś tutaj oplacanym przez pharme trollem ale wiedzy to ty żadnej o szczepieniach nie masz ? Pytanie kieruję Do 12:36 i do bombelka oczywiście :))

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem Nubirianinem. Ty jesteś kartoflem, którego stworzyłem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

czyli tak jak myslałem z idiotami i opłacanymi trolami nie ma sensu dyskutować

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 4263

Dobre. Skąd to wziąłeś? :))

Gość_Bombelek Depopulacji
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale po co mi link ? tam nie ma odpowiedzi na moje pytania, czekam aż ty odpowiesz

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hm. Ja nie wiedzieć -nie być lekarzem. Ty być wyznafcom i chyba też do końca nie wiedzieć. Wiem! Napiszmy na fanpeju Jurasa! :)

Zgłoś
                          Odpowiedz

to ja tu czekać dalej na doktora. już bedzie ze 13 lat a on bać sie przychodzić do moje wontki

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 4266

czy zestaw pytań jest dla ciebie za trudny i przygotować łatwiejszy ?

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zdecydowanie :) Daj dwa za 3 punkty :)

Zgłoś
                          Odpowiedz

Oto udostępniona przez URPL lista wszystkich aktualnie stosowanych w Polsce szczepionek, z podziałem na szczepionki dopuszczone do obrotu w polskiej procedurze narodowej i na podstawie procedur międzynarodowych.

Dla szczepionek dopuszczonych do obrotu na podstawie procedury polskiej (czyli "narodowej") można się teoretycznie domagać udostępnienia dokumentacji, na podstawie której URPL uznał, że szczepionka jest bezpieczna.

Oczywiście dostępu do tej dokumentacji nie dostaniecie, bo musielibyście udowodnić "interes prawny", co w praktyce jest niewykonalne.

No ale w każdym razie URPL te dokumenty ma. Tyle że ich nikomu nie pokaże.

Bo szczepionki są tak bardzo bezpieczne, że aż trzeba utajniać dokumenty, na podstawie których zostały dopuszczone do obrotu.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m14-aO0ctqwGkgviqj2Qubl56S1jf7yEGrFr11j2LxA/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/112069546881708/posts/163551738400155/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Puenta jest jedna: nie szczepta, wyłączta prąd i wróćmy wszyscy do średniowiecza w którym przez Europę przechodziły wesoło plagi wszelakie. Część populacji naturalnie wypadnie z obiegu. Wtedy żaden płatny troll nie napisze (nie będzie interneta), że Big Pharma wytruła populację :)

Zgłoś
                          Odpowiedz

ale jakie plagi były przez brak szczepień? już to ze Zwinnisławą przerabiałem i doszla tez do wniosku że to ściema ,poszukaj. populacja wypada z obiegu ale przez zbyt dużo szczepień

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W tym PRAWDZIWYM badaniu szczepionki przeciwko grypie,w którym zastosowano podwójnie ślepą próbę i kontrolowane placebo, naukowcy porównali dwie grupy dzieci. Grupa eksperymentalna otrzymała 3-walentną szczepionkę przeciw grypie (TIV) - sezonową szczepionkę przeciw grypie. Grupa placebo faktycznie otrzymała zastrzyk soli fizjologicznej z placebo. Naukowcy śledzili dzieci przez 9 miesięcy po iniekcji. Nie było różnicy w częstości potwierdzonego zakażenia wirusem grypy między dwiema grupami. Szczepionka przeciw grypie nie działała lepiej niż zastrzyk soli fizjologicznej, aby zapobiec grypie. Sól fizjologiczna działała tak samo jak szczepionka przeciw grypie. Istniała DUŻA różnica w częstotliwości występowania ostrych zakażeń wirusem układu oddechowego niezwiązanych z grypą, takich jak enterowirus i wirus Coxsackie. Dzieci, które otrzymały szczepionkę przeciw grypie, miały o 340% większą częstość występowania ostrych zakażeń wirusem układu oddechowego niż grypa, w porównaniu do dzieci, które otrzymały zastrzyk soli fizjologicznej. Nie oznacza to, że sól fizjologiczna chroni Cię przed zachorowaniem. Oznacza to, że w przeciwieństwie do wszystkiego, co słyszysz od lekarzy, pielęgniarek, farmaceutów i mediów głównego nurtu ... Tak. Szczepionka przeciw grypie sprawia, że ​​chorujesz. Oto badanie:

http://cid.oxfordjournals.org/content/54/12/1778.long #FluShot

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przecież ty nie rozumiesz ANI SŁOWA spod tego linku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 4275

Taka mała dygresyjka. Wdziałałeś? https://www.wykop.pl/link/5325887/facebook-programuje-umysly/ Juras miał rację! :)

Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 232233235237238 ... 257258259260
Przejdź do strony nr
44 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -