To odpowiedz na pytania, udowodnij że pisze bzdury.
jak mam odpowoadac na pytania tak bzdurne? powoedz kto ciebtu nierze na powaznie jedziesz ze swoimi poerdolami juz od kilku lat i od kilku lat kazdy soe z ciebie smieje ale po tobie jak po kaczce jedzoesz dalej z glupotami. mimo ze ani ladu ani skladu w nich nie ma. az dziwi mnie ze odrzucasz spisek o plaskiej ziemi
jaest tak samo wiarygodny jak twoje glupoty
skoro nie potrafisz odpowiedzieć tzn. że mam rację :))
tak antek tak a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione. chcesz byc traktowany powaznie chcesz zeby tylko tobie odpowiadać na twoje idiotyczne pytania a moze wkoncu ty bys na jakies odpowiedział co? czy woedzy brak
Nikt tu do mnie nie ma pytań odnośnie szczepień, to moje pozostały bez odpowiedzi.. no cóż, szkoatakich widocznie w Ostrowcu mamy ekspertów. Na szczęście ludzie sami już sobie szukają odpowiedzi nt. toksyczności szczepień bo dbają o swoje dzieci.
Tymczasem Państwowa Inspekcja Sanitarna tak bardzo mocno dba o nasze bezpieczeństwo epidemiologiczne, że nawet nie wie, ile przypadków prawdziwej grypy przypada statystycznie na każde 10 tysięcy "zachorowań i podejrzeń zachorowań".
Tymczasem Państwowa Inspekcja Sanitarna tak bardzo mocno dba o nasze bezpieczeństwo epidemiologiczne, że nawet nie wie, ile przypadków prawdziwej grypy przypada statystycznie na każde 10 tysięcy "zachorowań i podejrzeń zachorowań
Dzień dobry.
Ile rzeczywistych przypadków grypy przypada średnio (statystycznie) na każde 10000 zgłoszeń "podejrzenia zachorowania na grypę"?
https://www.facebook.com/112069546881708/posts/172828720805790/
Antyszczepionkowość i antyszczepionkowcy
Słynni antyszczepionkowcy zajmują w moim rankingu „dopiero” (bo nadal wciąż wysokie) szóste miejsce. Dlaczego? Głównie ze względu na ogólny społeczny, medialny i polityczny sprzeciw wobec poglądów antyszczepionkowców niemal we wszystkich krajach, gdzie jest z nimi problem. Nawet stosunkowo populistyczne rządy wprowadzają obowiązkowe szczepienia dla dzieci i restrykcje związane z miganiem się od tego nakazu. Stąd, choć działania antyszczepionkowe są groźne, bo prowadzą nie tylko do uszczerbku na zdrowiu poszczególnych osób, ale także całego społeczeństwa – są zagrożeniem dla zdrowia publicznego – to prawidłowa reakcja ogółu w znacznym stopniu przeciwdziała negatywnym skutkom działań antyszczepionkowców. Nie wolno ignorować problemu i w tym przypadku na szczęście tzw. opinia publiczna odpowiada właściwie, dzięki czemu pomimo pojedynczych, złych wieści związanych np. z lokalnymi epidemiami odry, jestem pełen nadziei
O fikcyjnych epidemiach odry w mediach pisałem już kilka lat temu, młodzi rodzice dają się regularnie na to nabierać od wielu, wielu lat... RAK TO EPIDEMIA.
przecuez zjebie twierdziles ze odry nie ma bo tak napisali na twoich stronach dla madrych inaczej.
na nich tez pisza o pladkiej ziemi ale w to juz nie wierzysz czy nie przyszlo ci do glowy ze wszystko co tam jest to bzdury
przecież ci mówiłem sto razy że nie ma płaskiej ziemi żyjemy w kuli
haha a o tej twojej teori spiskowej nie słyszałem mozesz coś wiecej. posmialbym sie jeszcze wieczorem troche