tak i to by sie zgadzalo bo twoje głupoty nigdzie nie znajduje potwierdzenia
TO POWINNO WISIEĆ WYDRUKOWANE NAD KAŻDYM WEJŚCIEM DO PRZYCHODNI
Jeśli zaszczepiłaś swoje dziecko nadszedł czas, aby oczyścić je z toksyn, które wraz ze szczepionką dotarły do organizmu Twojego dziecka. Jak zrobić detoks po szczepieniach?
Nie chcę mówić, że zrobiłaś źle, podjęłaś na pewno najlepszą decyzję jaką mogłaś w danym momencie dla dobra swojego dziecka. Nie chcę polemizować ze skutecznością i bezpieczeństwem szczepień. Bez względu na to czy jesteś za szczepionkami czy przeciwko nim myślę, że zgodzisz się z faktem, że szczepionki zawierają wiele toksycznych ingredientów. Wystarczy po prostu przeczytać składniki szczepionki, aby wiedzieć co tam się znajduje. I wydaje się, że detoks po szczepieniach jest jedynym rozsądnym wyjściem.
Przypominam jeden z najbardziej poczytnych postów na moim blogu - prawie 270 TYSIĘCY odsłon o czymś świadczy :)
https://noemidemi.com/12-sposobow-na-detoks-po-szczepieniach/
a tek przyznaje ze pierwszy rqz zerknolem w twoje wklejke i odrazu powiem tak jesli do lekarza przyleciala by mamusia ktora podawalaby dziecku takie dawki wit c jakie tam sa napisane w tych twlich glupotach z automatu powinien powiadamiac sad rodzinny. przecuez takie cos moze uszkodzic nerki doroslemu nie mowiac juz i dziecku masakra. o reszcie nie wspomne. a i pd kiedy aluminuum jest metelem ciężkim hmm chyba w szkole mnie inaczej uczyli
antek piosenke o tobie nawet nagrali polecam posluchac do konca
Wojciech Cejrowski 4 miliardy dolarów odszkodowań za urazy i zgony poszczepienne w USA.
W Polsce... 0 zł.
cerowski juz tyle razy pokazal swoja glupote ze lepoej moze go nie przytaczaj bo na wiarygodnosvi nie zyskasz. ale zaraz zaraz on gada podobne glupoty co ty
I jeszcze może kretynie powiesz że sam Cejrowski te papiery podrobił o odszkodowaniach? haha co za OSIOŁ.
Rodzice zmarłego Szymonka z Radomia przerywają milczenie.
http://img.liczniki.org/20200224/FB_IMG_1582452847221-1582541380.jpg
o czym glupku ty mi tu piszesz wklaejasz bzdure za bzdura i liczysz ze ktokolwiek bedzir bral cie na powaznie?.
to że dzieci umierają po dzcxepieniav nazywasz matole bzdurami?
po szzepieniach powiadasz? haha bo skonam a gdzie tak jest napisane a zapomniałem tylko na stronach dla idiotow. jedno krótkie pytanie znasz jakis przypadek osobiście bo ja nie. wiec przestan pieprzyc te swoje glupoty bez ladu i skladu
ano jest napisane ale dla takich kretynów jak ty nie zamierzam tu faktow przedstawiać bo i tak wszystkie ignorujesz, badania, dowody, fakty opinie naukowcow. jestes zwyklym debilem :)
no tak naoisane jest ale dziwne -e tylko na stronach bez jakiejkolwiek wiarygonosci i potwierdzane bez nieistniejacych profesorow.a i badania o ktorych nikt nie slyszal i ktorych nikt nie widzial. znasz podstawy metodologi naukowej pewnie tez nie
a ty metodologie chociaz swojego pustego łba znasz? no bo przecież nigdy mi na żadne pytanie jeszcze nie odpowiedziales
badania są ogolnodostepne a w tym wątku cała masa, jak to nikt.ich nie widzial? po.co tak klamać??
ja tobie nienodpowoedialem nigdy na pytania? mam odszukac ? hamoniu to ty wiecznie unikasz odpowoedzi na cokolwiek bo stan twojej wiedzy niebpozwala ci na odpowoliedz na najprostsze pytanie
badania są ogolnodostepne a w tym wątku cała masa, jak to nikt.ich nie widzial? po co tak klamać??