Już po szczepieniu ci co się mieli zaszczepić.
A to nie wiem o co chodzi. Pytanie było o dzieci. Jak Cię zbombliło to może idź do lekarza.
Na początek
Dyrekcja
Ciało Pedagogiczne
Administracja
Uczniowie
Ciekawe. Nauczyciele to chyba już. Chociaż nie zdziwiłabym się, gdyby jednak nie.
Nauczycielom proponowano tylko jeden rodzaj szczepionki, której nikt nie chciał.
Mieli prawo zrezygnować i wielu tak zrobiło.
Inni mieli wybór, nauczyciele nie.
I bardzo dobrze że zrezygnowali. W ogóle nie rozumiem dlaczego niby mieliby nie mieć wyboru.
Przecież teraz mogą zaszczepić się dowolną szczepionką 08:48.
Teraz tak i chyba nie mogą a muszą skoro chcą pracować. Nawet dzieci podobno muszą. Choć łudzę się że do tego nie dojdzie.
Słowo klucz - podobno. Prawda jest taka 24:04, że nikt nic nie musi. Nie powtarzaj fake newsów.
Dorosłego zmusić nie można póki co, ale delegować na bezpłatny urlop już tak. Wystarczy, że gamonie zrobią sobie ustawę, że szkoły nie będą wpuszczać nieszczepionych i co wtedy się zrobi?
Raczej w odwrotnej kolejnosci
Tzn że rodzice mieliby się zaszczepić? Jeśli nie pracują w szkole to dlaczego? Nie jestem zwolennikiem szczepień, jednak jeśli w ogóle chcą szczepić dzieci to nauczyciele i inni pracownicy szkół już powinni być zaszczepieni. Ja osobiście mam nadzieję że nie będzie przymusu.