14:33 Morawiecki namawia
14:33
Cały PiS, TVN, TVP, Polsat i inne media, ale żadne z nich nie mają odwagi przedstawić argumentów przeciw szczepieniom bądź zorganizować debaty lekarzy pro szczepionkowych z przeciwnikami.
Żaden lek, żadna szczepionka nie jest w100% bezpieczna, poczytaj sobie ulotkę jakiegokolwiek leku na receptę, ile tam jest wypisanych skutków ubocznych, a jednak ludzie chodzą do lekarzy i przyjmują te leki, większość pewnie nawet nie czyta tych ulotek.
Dopiero się zacznie problem jak te dzieci które przyjely GMO preparat zaczna zarazac tych ktore nie przyjely.
10:14
Czy rozumiesz istotę problemu?
Preparaty te są dopiero teraz testowane na ludziach w szerszym kontekście.
Nie ma żadnych informacji na temat długoterminowych czytaj kilku letnich skutków ubocznych bo coś co powinno być testowane przez lata zrobiono w KILKA MIESIĘCY !
Nie ma żadnych informacji o korelacji tego czegoś nazywanego szczepionkami z innymi lekami które przyjmują ludzie na różne inne choroby.
Na kimś testować trzeba, jak nie na ludziach to na kim? Ale przecież szczepienia nie są obowiązkowe więc w czym problem?
Problem w tym że na testy trzeba wyrazić zgodę i za testowanie ludzie dostają pieniądze.
Tutaj testują bez jakiejkolwiek zgody a mało tego nawet nie informują że jest to kolejna faza testów.
Biorę udział w badaniu klinicznym pewnego leku i nie dostaje żadnych pieniędzy, a do szczepienia nikt nikogo nie zmusza.
Bo jesteś jeleniem!
A masz zagwarantowane ewentualne odszkodowanie w przypadku choroby lub śmierci na skutek przyjmowania leku?
I przestańcie mówić że nikt nikogo nie zmusza, bo straszenie obostrzeniami osób niezaszczepionych jest pośrednim zmuszaniem!
Puszka Pandory dawno temu została otwarta. Nie ma odwrotu.
Ja po szczepieniu mam się znakomicie, czego i Wam życzę.
Życzę Ci abyś za rok mógł powiedzieć to samo.
Do 14:31 nie obrażaj osób, które biorą udział w badaniach klinicznych, bo to dzięki tym ludziom inni mają leki. Nikt nie chce żeby na nim testowano ale jak zachoruje na jakąś chorobę to chce mieć dobry lek.
Najlepsze doktorki fejsbukowe madki z zakresu wirusologii ;-)
Denerwuje mnie jak w radiu mówią ile to będzie zachorowań w listopadzie Skąd takie informacje ze dziennie będzie już 50 tysięcy