...a ja rocznik 75, kończyłem w 1990.To były czasy wychwawczynią była Halinka Kwiecień- super babka.Pazderski był dyrektorem-czasem tracił kontakt ze światem, v-ce Tomaszewski swój gość, super był jak zwalniał z ostatnich godzin,fizyki uczył Studzieżba dawał w kość, matematyki A.Kwiecień, spoko, jak miał dobry dzień,Kołodziejski niemieckiego, dzęki niemu w liceum nie musiałem się uczyć,bo to co mnie nauczył to wystarczyło,Kożuchowska historia, biologia p.Pucułek, Polski Pani Żaczek, chemia Pani Maj,w-fu taki nerwowy pan, w zastępswie ten co był późnej kuratorem i od geografii była taka młoda kobitka zapomniałem nzawiska.Pozdrawiam dzięki za młódość.
Kołodziejskiego pamiętam, rygor trzymał aż za bardzo. Studziezba sądząc po nazwisku przeszedł do liceum chreptowicza-świetny nauczyciel, niestety nie w mojej klasie. Ćwierć wieku minęło a wciąż się to tak żywo pamięta.
Chwała dla Rysia Grudzińskiego- tzw. Einsteina z 13ki. Zmarł w 1993 w wieku 18lat. Piotr Szatko. 13tka to mój najlepszy czas.
Rocznik 76 najlepiej wspominam klasę do której uczeszczalem siódma D.Pozdrawiam wszystkich
Też dobrze wspominam ten rocznik choć byłem i jestem starszy o jeden rok. Pozdrawiam Ankę Litwińską.
Ja też chodziłem do D rocznik 76 wychowawczyni pani Pucolek
A ja kochałam się w Studzieżbie :) i plakalam gdy konczylam 8 klasę w 1989 ...
Ja też rocznik 1975, wychowawczyni W. Maj. Cudowne lata.
mad231 do której klasy chodziłaś? Ja do B
A ja byłam w klasie z Robertem - synem Pani Maj. Rocznik 64
Robert wyrwał laskę w której ja się później kochałem ją studiach.
To chodziliśmy do tej samej klasy! Pozdrawiam!
niejedna kochała się w jakimś nauczycielu
Zawsze jak tamtędy przechodzę, to wspominam te szczenięce
lata.Moi wychowawcy to p.Glenda, później p.Kunat i na samym końcu w ósmej klasie p.Studzieżba. Ta szkoła miała klimat, pierwsze papierosy, pierwsze uniesienia miłosne, pierwsze wygrane zawody, pierwsze wizyty u dyrektora na dywaniku...
To chodziliśmy do tej samej klasy. Pozdrawiam wszystich z klasy C
Też moim wychowawca w 8 klasie był Studzoeżba a w 7 Kunatowa.