Rocznik 86, klasa 1-3 "C" byla wychowawca p. Marta Czajkowska, milo ja wspominam dalej tez do klasy C chodzilam,ale nie pamietam nazwisk, bardzo nie lubilam matmy i nauczyciela p. Kwiecien chyba,balam sie go
A pamiętacie gościa od niemieckiego, pseudo "Hans" i p Kożuchowska od historii, klasa C rocznik 72 chyba pamięta jak kolega "Świerszczu" szukał dzienniczka całą lekcję bo zawsze miała do niego jakąś uwagę, pozdrawiam Sebastiana, kolega ze sztafety 4x100m :) Przy okazji mile wspominam też "Arbuza" od wf-u , uczy nadal w PG1 super gość
Rocznik 76 Hans studek kobra itp.
Hejka. To chodziliśmy razem. Seba jeszcze rzucał oszczepem. Niezapomniane rozbrajanie pocisków na lekcji i dziura w krześle. Hans uczył mnie jeszcze prywatnie jak przygotowywałam się do matury
Mnie Pan Kwiecień uczył fizyki. Był całkiem w porządku. Jego żona rosyjskiego. Też była OK
Pomyliło ci się coś on nie uczył fizyki tylko matematyki.
Nic mi się nie pomyliło. To był pierwszy rok ICH pracy. Tak dokładnie Pani nie była jeszcze panią Kwiecień tylko Zielińska. Pan uczył mnie fizyki na 100%. Prawdopodobnie brakowało mu godzin matmy do etatu i dlatego miał trochę fizyki. Ale generalnie to był matematyk, tu masz rację. Natomiast matmy uczyła mnie Pani Jędrzejewska. Z tego, co wiem była po Nauczaniu Początkowym. Takie cuda to chyba tylko w szkołach
To nie jest ważne, ogólnie tą szkołę dobrze wspominam. Zresztą to była jedna z lepszych szkół w Ostrowcu.
tak matematyki mójwychowawca ja rocznik 68
Aaaaaa i ja jestem z tego rocznika i ta sama klasa :D pewnie się znamy :):) Jeeeeej, moja pierwsza jedynka z matmy za zapomnianą prace domową - eh... w trzeciej klasie, w "harcówce" :)
Ooo miło to razem w klasie :)
To uczyła się Pani z moja córka 86
A ja kockalam sie w W Rosowskim ale niestety nie zwracal na mnie uwagi,teraz smieje sie z tego.
Ja najmilej zapamiętałam p. Kidzińską (j.polski) i p.Sendys (matematyka).
a kto pamięta cobre? historii uczyła.i pozdrawiam p.A Lenart,super kobitka. i p.Krawetkowska od matmy.(duza czekolada z orzechami i wszystko załatwione)
Z tego co wiem, to Arbuz uczył później w gimnazjum, wszyscy od wychowania fizycznego byli ok.
Arbuz uczy cały czas, P Krawętkowska miała "ponętne" kształty :)