Wspaniałe wspomnienia,była to super szkoła i super nauczyciele
fajnie wrócić wspomnieniami do tamtych lat rocznik 67 wychowawca Tomaszewski super klasa A pozdrawiam wszystkich Jolka
nie wszyscy tacy super:) byly i postrachy szkoły
tak pamiętam przedstawicieli tej szkoły jak przychodzili na rekolekcję i zawsze dążyli do bójki z innymi szkołami. hołota ...
a pamiętacie świetlicę szkolną?Fajnie tam spędzało się czas.Zapomniałam jak kierowniczka świetlicy się nazywała,ale była dobrą kobitką
A pamiętacie sklepik szkolny i pyyyszne pączki stamtąd???
Była stołówka, harcówka, rybki i inne zwierzatka w pracowni biologicznej. Ciepło wspominam 9 lat w tej szkole - w zerówce było najlepiej.
Najlepsza była muzyka
Ja pamiętam herbatniki w czekoladzie za 1,20 zł.
pamiętacie lekcje historii z Cybulską?nudy okrutne,ale jak prowadził Pazderski było bardzo ciekawie chodziłam do jednej klasy z jego synem.Pozdrawiam rocznik 67 a szczególnie klasęA
witam ja też tam chodziłam moją wychowawczynią była p. Kańczuła od polskiego biologi uczyla p.Góra matmy p.KWIECIEŃ histori p.Kożuchowska plastyki p.Tracz niemieckiego .p.KOŁODZIEJSKI . POZDRAWIAM WSZYSTKICH
A moją wychowawczynią była pani od biologii Pietrzyk a w młodszej klasie pani Wójtowicz,bardzo fajne nauczycielki
Ciekawe co porabiają obecnie wszyscy z klasy b
Gore jak dzis widze na ulicy, to rece mi sie trzesa, pani gocel byla tez osoba, na ktorej lekcjach chcialo sie zemdlec, nie mowiac juz o studziezbie. Milo wspomknam pania Zofie Kidzinska , kochana osoba, ktora potrafila rozkochac nas w polszczyznie. A pani sendys super matematyczka, eh wspomnienia, dzieki za watek, rocznik 1975:)
Śp Waldemar Zaczek wspaniały pedagog
P.Góra koszmar nocny - lekcja biologii odbijała swoje prywatne życie na uczniach ; p.KOŻUCHOWSKA- HISTORIA ciagle zakochana w P.KOŁODZIEJSKIM J.NIEMICKI
FAJNY BYŁ KLAN ;STUDZIEŻBA- FIZYKA KWIECIEŃ-MATMA WITEK- PRACA TECH I KOŁODZIEJSKI -NIEMIECKI I ZAPLECZE SALI FIZYCZNEJ 'MUZYKA Z BEATĄ KACZMARZYK BYŁA OKROPNA-- TA GRA NA FLECIE PRZYMUSOWA PANI KWIECIEŃ NAJPIERW NAUCZYCIELKA ROSYJSKIEGO POTEM PRACY TECH NASTĘPNIE ANGIELSKIEGO A W KOŃCU WIELKA DYREKTORKA TO SIĘ NAZYWAŁO SZYBKIE KSZTAŁCENIE I NAUCZANIE W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB SZKOŁY PANI KAŃCZUŁA -J.POLSKI W GRUNCIE SUPER BABKA