Ja rocznik 76 pozdrowienia dla kl d p. Pucułek
Rocznik 1959 - lata nauki: 1966-1974 klasa A (wychowawcy:P.Helena Mitura i Mieczysław Tomaszewski). Pozdrawiam wszystkich
Rocznik 1959,klasa B,wychowawcy:p.Wójtowicz,p.Pietrzyk.Pozdrawiam klasę i uczniów z klasy A,C,D.
Rocznik 1987 do 1995 klasa 1b wychowawca Pani Bródek - pozdrawiam całą klasę:)
Pozdrowienia dla koleżanek i kolegów z rocznika 1959
ja chodziłam i w klasach początkowych najpierw uczyła nas pani Gronkowska później Pani Tuchowska. W klasach starszych wychowawczyni pani Bryła i jej ciekawe warsztatu teatralne, czuliśmy się jak gwiazdy wystawiając sztuki w kinie etiuda. Później nasz rocznik pozostał w tym budynku jako pg1 i wychowawczynią była pani Lenart z która chodziliśmy na fajne rajdy krajoznawcze. Miło wspominam tez czas spędzony w szkole 13 i pg1
PSP13 to była najlepsza szkoła w Ostrowcu z najlepszymi nauczycielami.Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i uczniów
A ten gość co znalazł kości żołnierzy za szkołą, kto to był?bo krążą legendy.
Pozdrowienia dla rocznika 1959 klasa B wych.pani Pietrzyk od biologii a w młodszej klasie pani Wójtowicz.
A może byśmy jakieś spotkanie zorganizowali.Wiem,trudno będzie zebtrać się razem,bo każdy w innych stronach,ale może wspólnie by coś z tego spotkania wyszło.
Pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli i uczniów dawnej PSP 13 z ul.Sienkiewicza , a szczególnie rocznik 1959 klasa b.
A pamiętacie ostatnią dyskotekę w maju 1990? mówię do rocznika 1975 i piosenkę Biełyje Rosy, ktorą zapowiadał dyr.Pazderski.
i co się działo,że taka pamiętliwa ma być?