Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szok ...

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1028 | Najnowszy post
  • Szok ...

Właśnie myłem niedawno psa ... Miał dziś wieczorem długi spacer trwający 5 km. Po powrocie umyłem go i dowiedziałem się czegoś strasznego . Gdy pies byl myty woda w wannie była dosłownie czarna z brudu !!!! Była tak czarna jak smoła !!!! Do tego pies strasznie śmierdział . Zapach przypominał mi stary but lub rozkładająca się gumę . Zazwyczaj gdy go myłem woda była szara . Piesek uciekał z wody i wył . Próbował wyskoczyć z wanny . Umyłem mu dokładnie łapy bo tez mu capily . Musze go często myć ze względu na nieprzyjemny zapach . Gdybym go mył bardzo rzadko jak to inni maja w zwyczaju to pies by tak śmierdział , ze chmara much by nad nim latała . Umyłem go o tak późnej porze , bo poczułem ze coś mi na chacie śmierdzi . Myślałem , ze to były moje buty albo spodnie . Ale jak się pochyliłem nad Hadesem to ..... był napewno od niego . Po kąpieli musiałem umyć wannę , bo była czarna i w błocie . Hades najbadziej nie lubi prysznica . Gryzie go . Przy spuszczeniu wody zauważyłem , ze coś pływa w wodzie . Był to śledź ...

Gość_Leszek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Szok ...

Spiepszaj idioto

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Założycielem wątku jest niedorozwój umysłowy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

To zle ze mam takiego psa ? Kiedys ułamał mu się ząb

Gość_Leszek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zamilcz psychopato!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Czy to prawda ze piekło istnieje i ze jest na słońcu ? Tam trafiają grzeszne dusze ? Czy piekło jest głęboko pod ziemia czyli w jej jądrze ? A w płaszczu ziemi są bramy piekieł i tam jest diabeł

Gość_Leszek
              Zgłoś
              Odpowiedz

A jak ukaże się na niebie diabeł to będzie koniec świata ? A jak obcy przylecą ? Wierze w nich i wiem ze ich głowy są kwadratowe i maja cyfry zamiast ust lub oczy

Gość_Leszek
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kin-dza-dza

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Harry Potter ? On czarował za pomocą wełny i tez widział obcych

Wspominał o tym w TVP 1 , gdy był z nim wywiad . Według niego obcy mieli po dwie głowy w kształcie puszki fanta i jedno malutkie oko w kształcie serca

Gość_Lech Koniak
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Kin-dza-dza!

Ku!!

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

To są słowa czarodzieja jak używał magii gwiezdnej

Rozcieńczal pył z moli

Gość_Lech Koniak
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Roztocza i szarańcza

Mole wydzielają pył . Kiedys komuś cała banda moli wyleciała z szafy

Gość_Koniak
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kin-dza-dza!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kompletny słownik czatlańsko-polski, przetłumaczony z kieszonkowego

słownika czatlańsko-patsackiego:

KYTSE – zapałki

CZATLA – jednostka monetarna Pluka

CZATLANIN – przedstawiciel lepszej części społeczeństwa planety Pluk

PATSAK – przedstawiciel gorszej części społeczeństwa planety Pluk

TSAK – dzwoneczek do nosa, noszony obowiązkowo przez patsaków

ETSILOP – przedstawiciel władzy

ETSICH – pudło więzienne (w wersji z kolcami i bez kolców)

PIPEŁATS – statek powietrzno-kosmiczny

ŁATS – paliwo do pipełatsa

GRAWITSAPA – element silnika pipełatsa, umoŜliwiający loty kosmiczne

KJU – przekleństwo dozwolone w towarzystwie

KU – wszystkie inne słowa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza!

Dlaczego tylko tyle, spytacie? Ano dlatego, że mieszkańcy Pluka, a bardziej ogólnie

całej galaktyki Kin-dza-dza, są telepatami. A słowa wypisane powyŜej, to oczywiście te, które są NAPRAWDĘ WAŻNE. Zwłaszcza zapałki (kytse), pełniące w tym społeczeństwie

rolę waluty wymienialnej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza! Kin-dza-dza!

Mam poważny problem jeśli chodzi o twarz ... Urodziłem się z poważnymi deformacjami , przez co moje oczy maja tylko 3 mm . Nie mogę przez to nigdzie znaleźć pracy ani studiować . Nawet zakrywanie twarzy nic mi nie daje ... Wszyscy na ulicy się na mnie patrzą a dzieci się mnie boja . Oczy mam bardzo oddalone od siebie i są tak małe , ze nie potrafię stwierdzić jakiego są koloru . Mimo młodego wieku mam już pare siwych włosów i reumatyzmy . Ręce u nóg i rak są pozwijane . Każde z uszu ma zupełnie inny kształt . Jedno jest wielkie a drugie o polowe mniejsze

Gość_Raper diabeł
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Szok ...

ja doznałem szoku jak zobaczyłem nagą nauczycielkę z liceum z Ostrowca - podobno wysyła uczniom fotki, pozuje na stronie www.cipkionline.pl zakładka Ostrowiec

Gość_szok
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -