W miescie nedzy.Czy ktos upadl na glowe?
Zaraz ci tu p. prezydent z tekstem wyskoczy, że zawiść przez ciebie przemawia.
Po tej jego wypowiedzi, cały, ten misternie budowany plan, tak często podkreślanej przez niego merytoryczniści jego działania - został zniweczony. Po prostu fala go zmyła. :))
Zawsze to ruch w interesie:))
nie znam projektu ale pomysł dobry, a cena? oględnie mówiąc z "dolnej półki"
Dobry pomysł, wtedy będzie można korzystać bez względu na aurę. Spoko. Nie raz moklem na koncertach
Ja tam za to nigdy nie mokłam, a xo do przyszłości - skłonna byłabym zaryzykować to zmoknięcie. Wiele razy za to, jeździłam i nadal będę jeździła ( z pewnością) dziurawymi ulicami i niszczyła stan techniczny mojego samochodu i myśle, że takich osób jak ja, jest więcej. :))
Zmień samochód np na hamera
Widać szkalujesz cały czas. Natomiast 70 %głosujących miało inne zdanie. Może przy następnych wyborach będziesz miało wiece szczęścia. Ale narazie kup hamera
Co do tego szkalowania jeszcze...czyżbyś sugerował, że gdybym zaczęła klaskać p. prezydentowi, ten dostałby skrzydeł i z końca tebeli zaczęlibyśmy - jako miasto - piąć się na szczyty?
Nie sądzę. KWW robi to od lat i efekt jaki jest - widać. :))
Dobry pomysł, popieram.
Popieram Felice.
Oczywiście, że bdb pomysł. Co to jest 2,7 mln zł w porównaniu do milionów dawanych do Torunia.
Sprawiedliwie nie znaczy po równo. Potrzeby duchowe, dla roztropnego winny być bardziej w cenie, niż doznania czysto zmysłowe, wszak życie wieczne jest bezcenne. Nadto, budżety państwowy i samorządowy nie mają wspólnych elementów. :))
Co niedziela jestem z rodziną na mszy i to mi zaspokaja potrzeby duchowe. A do tego taka rozbudowa amfiteatru zaspokoi moje potrzeby rozrywkowe, które potrzebuje prawie każdy z nas. Co do budżetów, to przypuszczam, że te 2,7 mln zł miasto chętnie by dołożyło np do szpitala, gdyby rząd spłacił resztę zadłużenia. Oboje wiemy, że rząd nie spłaci.