Sfałszowanie dokumencie medycznej. Posiadam 3 karty medyczne z tego samego pobytu w szpitalu.
Posiadam dokumentację że Pani w szpitalu podrobiła moją dokumentacje
Dokumentacja sfałszowana. Przez I. Z. Jutro napiszę więcej
To nie pierwszy przypadek w służbie zdrowia. Jak dobrze rozumiem dopisali sobie usługi, których nie wykonali?
Po raz kolejny nasza Szpital będzie słynny na cała Polskę
Jakim cudem wszedłeś w posiadanie "3 kart medycznych"?
Mamy się teraz zastanawiać o co Tobie chodzi ? Skoro nie masz nic konkretnego do napisania to po co zakładasz 2 wątki na forum ? Zakładaj wątek jak będziesz miał coś konkretnego do napisania. I nie pisz inicjałów bo tu nikt nie jest jasnowidzem. I nasz o jaki szpital chodzi.
Pod tym adresem można sprawdzić koszty pobytu w szpitalu i jakie zabiegi wykonywano https://pacjent.gov.pl/ikp/zaloguj
Ale jakie leki podawano (przynajmniej w teorii) to już chyba nie można samemu sprawdzić czy można jakoś ?
Na karcie leki są wyszczególnione. Ale mnie chodziło o leki, które zostały zgłoszone przez szpital do NFZ - z prośbą o refundację. Chyba, że się to jakoś ryczałtem rozlicza. Nie pracuję w szpitalu to nie wiem jak to tam oni sobie różne rzeczy "księgują". Szpital ma na stanie jakieś leki, z których korzysta i jakoś te leki pozyskuje z hurtowni farmaceutycznych.
Miało być: I naPIsz o jaki szpital chodzi.
"Pi" mi się zjadło :)