Witam
Nie wiem czemu krążą takie brzydkie opinie o Ostrowieckim szpitalu, ale ja mam o nim same dobre słowa do powiedzenia. Głównie o odziale pediatrii gdzie cały personel począwszy od lekarzy, pielęgniarki jak i Panie salowe są fantastyczne. W każdej chwili pacjent jest informowany o wynikach badań. Lekarze jak i pielęgniarki chętnie służą rada i pomocą. O swoich obawach można porozmawiać w każdej chwili, a Panie salowe ciężko pracują nad utrzymaniem wspaniałego porządku w salach jak i korytarzach na okrągło. Ja jako matka mogę z czystym sumieniem polecić ten oddział. Czas który spędza się tu z dzieckiem leci raz dwa zwłaszcza pod tak fachową opieką ☺️
Pozdrawiam
Pediatrii to u nas nie ma chyba już, dlatego tak milusio.
Mama Pati-co Ty wygadujesz? od pierwszej osoby czytam taki tekst,chyba że masz prawdziwe piekło w domu i jesteś po raz pierwszy poza domem to wtedy rozumiem.Dowcip opowiem z tym związany: górnik Karlik zmarł a jego żona poszła do szamana czyy też innego wróżbity aby nawiązać kontakt słowny ze zmarłym.Karlikowa pyta swego męża ,jak mu tam jest,czy lepiej czy gorzej jak za żywota z nią.Karlik odpowiada ,że jest mu 100 razy lepiej po śmierci niż za czasów małżeńskich.Karlikowa pyta czy jest w niebie? a Kalik odpowiada że jest w piekle.
Jas mam bardzo dobre zdanie o ginekologii i połoznictwie.Bardzo dobra opieka i lekarzy i pań połoznych.
Mnie uratowali od jeżdzenia na wózku,a może i życie na neurologii.Nigdy im tego nie zapomnę ,atmosfera też całkiem dobra.Nie zawsze jest tak źle jak się pisze na tym forum.Ale każdy oczywiście ma swoje zdanie i doświadczenia.
Ginekologia super
Pozdrowienia dla cudownej pani pielęgniarki