Totalny brak opieki w szpitalu dyr ,ordynator i kierownik w 3 osobach a pacjenta wypisuje niezdiagnozowanebgo.Gdzie organ założycielski?Tak dba się o ludzi z Ostrowca?
Jak masz dowody to zgłaszaj do izby, a nie na forum. Każdy może napisać wszystko nie mając dowodów, a jak się ma to się zgłasza w innym miejscu.
Pismo do NFZ. Reagują na sprawy złego traktowania pacjentów.
A swoją droga ciekawa sytuacja Dyrektor Tumulec jest PRACODAWCĄ dla dr Tumulca. Nie wiem czy gdzieś w Polsce jest drugi taki układ.
Ale bzdury. Leżałem w szpitalu w Ostrowcu, nie ma nic do zarzucenia. A pierwsze zdanie mówi jasno, że jesteś z grupy chcącej przejąć władzę w Ostrowcu, czyli z PiS. Tak prymitywny wpis, że aż oczy bolą. To bardzo poważne zarzuty , nie wiem czy wiesz, ale możesz za ten wpis beknąć jak ktoś się tym zainteresuje.
Do 11.51.Tobie to chyba Ostrowiec pomylił się z Leśną Ģorą albo miałeś sen piękny.Gdzie tak dobrze??Na ortopedii,okulistyce czy innym zamykanym oddzielę?Wszyscy wiedzą jak jest a Ty piszesz bzdury.Jeszcze napisz bajkę jak na izbie przyjęć jest wspaniale. Idź, zobacz i nie wypisuj tu farmazonów.
Po prostu bilokacja, tylko gdzie w tym wszystkim jest chory pacjent, który powinien być numerem 1?
Ostrowiecki szpital jest najlepszy w województwie. Najwięcej zabiegów, najwięcej nadwykonań, za które nfz nie chce płacić.
A może pisowców nie chcą leczyć, albo maszyny z serduszkiem odmawiają przy nich współpracy
Na OIOMIE 12:05. Nic się nie pomyliło. Walczyli i uratowali mi życie.
18:26
coś Ci się pomyliło?to dlaczego pacjenci leczą się w innych placówkach?szpital,przychodnia,lekarze