weterynarza, który nie wyciąga kasy na zbędne zabiegi. mam dwa "prosiaczki" morskie i dwa psiaki nie chcę wydawać fortuny ale chcę żeby były pod opieką dobrego i rozsądnie podchodzącego do budżetów klientów lekarza. Proszę tylko o pozytywne opinie, złych można naczytać się w starych wątkach i dlatego otwieram nowy.
Gabinet weterynaryjny M-WET, ulicy nie pamiętam , jak się jedzie do szpitala od ulicy Iłżeckiej.
Rozsądne ceny i bardzo fachowa opieka.
M-Wet Adres: Zofii Nałkowskiej 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski
Godziny otwarcia:
Otwarte ⋅ Zamknięcie: 18:00
Telefon: 793 009 858
Pan Michał uratował mojego psiaka, gdy już wszyscy mówili, że nic z tego nie będzie. Mało tego za rozsądną cenę. Piesek żyje i ma się dobrze.
Akurat to ma dla mnie teraz kluczowe znaczenie. Już miałam wiele przygód z weterynarzami (nie w Ostrowcu) i wiem, że wymyślają zbędne leki, zabiegi żeby tylko leczyć. Dzięki leczeniu na siłę, które było zbędne ale kosztowne straciłam kiedyś psiaka. Zaufałam takiemu lekarzowi, który liczył kasę a nie liczył się ze zdrowiem zwierzaka.
Adres podał ci ktoś wyżej. Telefon też aktualny. Jeżeli chodzi o to ,że jest drogi, nie zgodzę się . Gdy mój piesek potrzebował pomocy niektóre leki dostałam za darmo, ponieważ należały one do pieska, którego niestety nie udało się uratować. Mój wyzdrowiał. Również dzięki tym lekom, ale głównie dzięki Panu Michałowi.