Ja jestem zainteresowany. Jestem Sebastian i mam 23 lata poszykuję dziewczyny miłej fajnej i normalnej dziewczyny.GG; 43004859 polskaukraina@op.pl
wolny nie dzewczny rzadniej pracujem na tirah
ja jestem wolny adrian mam lat 20
A taki 40 lat brunet ,swoja kasa ,3500eu na mc pasuje,mam swoje mieszkanie w o-cu
40 lat i chcesz 25 letnią dziewczynę dziadu ????? co byś z nia robił chyba tylko pieniadze dawał
21lat 175cm wzrostu brunet :D
Haha,ale mnie stać na to a Ty możesz pomażyć,bo nawet na dobrą kolacje i dobre wino z dziewczyną Cie nie stać,a mnie stać na to,i na jeszcze więcej nawet,miałem młodsze,ale to nie to,wole dojrzałe jabłuszka niż zielone,prosty zazdrosny chłopcze(ew dziewczyno której się nie udało)
No to @pawelu dawaj namiar na siebie , ja na pewno jestem dojrzała mam 50+ chyba w sam raz dla ciebie !!!!! ..hehehehe
I nie mów mi że starsze wolisz , bo żaden facet nie ma tyle odwagi żeby się do tego przyznać , przed kolegami zwłaszcza . Szczególnie jak mu będą dogryzać ...o taka stara nie stać cię na młodszą , bo wasz priorytet to złowić byle jaką nieraz , byle młodsza , bo koledzy , znajomi i tak wypada :):):) a potem płacz , narzekanie ze taka nie taka bo rogi przyprawiła ... Jak sobie w życiu pościelesz tak śpisz. Powodzenia.
Z tym wiekiem i namiarem oczywiście żartowałam :):)
Tak myślę że to był żart,bo 5 lat to ja niemam i swój rozum też mam,a rozrzutny nie jestem,ale kobiete wartościową potrafię docenić
I cisza,takie odważne te dziewczęta i co?poszukam tu na miejscu mulatki młodej,zgrabnej,bo polki chcą księcia a nic w zamian,taka prawda księżniczki
Już nie jedna się sparzyła na poszukiwaniach w świecie wirtualnym.Tutaj każdy/każda jest piękna/y , inteligentna/y i szuka poważnego związku.
A rzeczywistość - desperacja,brak urody, inteligencji , finansów i szukanie seksu bez zobowiązań , albo partnera/ki żeby miał kto utrzymywać, bo lewe rączki do pracy.
Ewentualnie osoby w związkach szukające darmowego seksu , bo z partnerem/ką już mu/jej nie wystarcza .
W realu najlepiej szukać i dobrze poznać , nawet otoczenia popytać , bo nie sztuka wdepnąć w coś z czego potem ciężko się wyplatać i życie zmarnować.
Rozsadek przede wszystkim , a później popęd.
Księżniczki to nie jesteśmy ale i wam panowie do ryceży oj daleko daleko. Kasa 3500€ to nie wszystko. Prezencja się liczy sam szukasz kobiety młodej zgrabnej z dużym biustem ,długie nogi zgrabna pupa. A ty jak wyglądasz?? Myśle że masz zakola lub pół głowy łyse spory brzuch - i tylko nie muw że dobry gospodaż to konia pod dachem trzyma !! Bo to nie prawda. - Widziałeś kiedyś aby dobry kogut był tłusty??? :) Sami przystojniacy a sami. To dziwne. Takie rórki bez kremu. Bo do przystojniakuw i przysłowiowych Ciach to wam daleko.
Tam jak tam jutro sandra
Tam jak tam jutro sandra