Otwórzcie kącik samotnych serc albo klub swingers żeby się wzajemnie pocieszać
Gość z 23.09 po 30-tce to juz raczej pannami ani kawalerami nie jesteście. A autor wątku szuka raczej panny. Wątpię aby kawaler chciał dziewczyne po przejściach, choć pewnie się może zdarzyć. Ale ja takiego przypadku nie znam osobiście.
Ciekawa jestem co robiliście w wieku dwudziestu paru lat gdy był czas na szukanie swojej połówki. Zastanów się samowystarczalna 22 latko, bo potem bedziesz wylewać tutaj łzy
Witaj, jeśli masz ochotę poznać miłą, fajną kobietkę, samotną w wieku 27 lat to podaję email ewqa242@wp.pl Pozdrawiam cieplutko:)
również poznałbym jakas mila dziewczyne, czy jest jakas chetna wolna na spacer?
ja też szukam tylko troszczkę starszej tak około 34-39 lat
w tym wieku to ciężko będzie, chyba że jakaś wdówka
dlaczego? nawet w tym wieku można spotkać jeszcze miłość
34-39 lat, w tym wieku to albo jest sama/po rozwodzie itp z dzieckiem i tyra w kraju po 12 h żeby jakoś związać koniec z końcem, a co za tym idzie niema czasu na nowe znajomości, albo jest za granicą i tam ma trochę więcej czasu, nie oszukujmy się
Mądre spostrzeżenie gosciu 20:28 , jestem właśnie taką wdówką, tak zajęta byłam pracą i wychowaniem dzieci , że nawet nie pomyslałam ,żeby kogoś szukać. Ocknęłam się jak dzieci odeszły, a ja zostałam sama, w pustym domu. I co teraz szukać? chyba trochę za póżno.
nie koniecznie wdówka teraz rozwódek jest mnóstwo w tym wieku, a wiadomo że jeśli rozwódka to musi mieć jakiś defekt, albo jakaś mało mądra, albo leniwa bądz mało zaradna że chłopa przy sobie nie umiała utrzymać ale nie mówie że nie ma normalnych niech szuka, powodzenia
Co Ty toto gosciu 23:22 pitolisz!!!A moze poprostu faceta miala debila,i zmadrzala zostawiajac go!!! Teraz faceci to w 89% to:nieroby,pijusy,qrwiarze, dwie lewe rece! Jezeli jest kobieta pracujaca,tzn.niezalezna-to po co jej pasozyt w domu! Sama siebie lepiej utrzyma! i tyle w temacie.
nic nie pitole tylko pisze jak to widać z męskiego punktu widzenia, co nie zmienia faktu że i Ty również możesz mieć racje
A może być 44 l , nie panna stara , i nie po przejściach, i nie mężatka , i nie z dziećmi.....hehehehe no to jak ? chcesz mnie? ale zawsze moje musi być na wierzchu., bo ja zawsze rację mam. Sorki to żart był...
Ja jestem po 30-stce i chętnie poznam jakiegoś fajnego faceta do popisania- przyjaciela. katarzynarozmus@o2.pl