Podłączam się pod wątek---30 latek...mieszkający poza granicami Polski tj--W.Brytania -pozna miła kobietę do poważnego i podkreślam Stałego--jeśli jesteś zainteresowana znajomością to odezwij się na maila: frycuch@poczta.onet.pl...i moze przedział wiekowy niewiast 23-36 ...pozdrawiam serdecznie Kobietki
większość chciałoby poznać drugą osobę, piszę większość bo i znajdują się zatwardziali single, którzy uważają, że samym całe życie jest lepiej. Podobno druga osoba znajdzię się w najmniej spodziewanym momencie, aczkolwiek to prawda, mało prawdopodne by sama/sam do drzwi zapukał/a. Może jakoś możemy pomóc szczęściu ? Hmm...tylko czekać i czekać ... Jest jakiś deadline? szcześciu trzeba pomagać - tego nie kwestionuje! więc co mi szkodzi :) malina.87@op.pl - z miłą chęcią poznam jakiegoś mężczyznę :)
Gościu Szukający szukaj wszędzie tylko nie na forum - to moje zdanie i moja rada, bo opinie są podzielone.
Witam mam 27 lat i chętnie poznam miłego chłopaka ola1807-85@o2.pl
a ja poznałam tu na forum z początku wydawało mi się, że fajnego i odpowiedzialnego chłopaka, a jak się później okazało, to ani pracy, ani prawa jazdy, i w ogóle szkoda gadać, i zmarnowałam cały rok z tą znajomością, gość kompletnie nie nadaje się do życia i utrzymania rodziny, i nie mówcie, że ciężko z pracą, bo jeśli ktoś chce założyć rodzinę, to samym chodzeniem do baru tego nie zrobi, i tylko jedno miał w głowie, zaczynam wątpić w prawdziwych facetów
Zuzka nie jazdy facet to świnia....ja nadal szukam i moze znajdę ;) piszcie śmiało kobietki frycuch@poczta.onet.pl
Widzę że pod wątek podpieli się inni szukający. Wobec braku odzewu wziąłem się za siebie i znalazłem sobie sam bez pośrednictwa forum. Może coś z tego będzie ;)