Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

Ilość postów: 44 | Odsłon: 5562 | Najnowszy post
  • Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

Witam

Szukam konta bankowego za które nie będe płacił i dostane kartę do rachunku za która też nie będe płacił

Jednym słowem kompletne 0 zł za wszystko

Mbank odpada ponieważ od 1 sierpnia wprowadzają miesięczną opłatę za kartę do rachunku.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

Kiedyś tak było w pocztowym ale potem wprowadzili opłatę za kartę i chyba nadal tak jest, musiałbyś dopytać. Nie wiem czy jest jeszcze gdziekolwiek kompletne 0 - nie wiem co tam majewski reklamuje z tym zerem, może tam się dowiedz

Gość_viki
      Zgłoś
      Odpowiedz

Majewski owszem reklamuje 0 zł tylko zapomniał dodać że miesięczne wpływy na konto muszą wynosić min. 2000 zł a jak nie to 6,50 opłaty za konto

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

Moze http://www.getinbank.pl/dla-ciebie/rachunki/konta-osobiste.html - nie mam tam konta, ale gdzies przeczytalem, ze tam wlasnie wszystko jest za 0 zl. Nie przegladalem dokladnie tej oferty.

W.K.@
      Zgłoś
      Odpowiedz

GETINBANK - bezpłatne prowadzenie rachunku, jeśli w ciągu poprzedniego miesiąca wystąpiły wpływy z innego banku w łącznej kwocie min. 750 zł

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Tak, całe 2 zł. Przy zakupie opcji bezpłatnych wypłat ze wszystkich bankomatów w kraju za 5 zł/mc nie jest pobierania dodatkowa opłata za kartę.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jeżeli podpisujesz umowę z myślą że nie będziesz płacił za konto i za kartę, to dlaczego nagle wprowadzają jakieś opłaty ??

Albo ktoś coś daje albo nie.Dla mnie to delikatne oszustwo.Podkreślam DELIKATNE

Może za rok wprowadzą opłatę za prowadzenie rachunku a za kolejny rok za przelewy.

To nie jest OK

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Masz przecież prawo do rezygnacji z usług. Bank nie jest instytucją charytatywną, oferty się zmieniają. Życie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

no to czytając te wasze wypowiedzi wychodzi na to, że najtaniej jest w ing, bo 0 zł mamy bez wymogów granicznych wpływów, tylko przy zakupach kartą miesięcznie za przynajmniej 100 zł łącznie.

Gość_viki
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czyli tak jak w mbanku, za muszą być zakupy za 100zł.

banika
        Zgłoś
        Odpowiedz

W PKO SA Eurokonto za zero złotych dla osób poniżej 30 roku życia i pod warunkiem ,że w ciągu miesiąca 3 razy dokonasz płatności kartą na dowolną kwotę

tina1987
          Zgłoś
          Odpowiedz

O już lepiej.Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ??

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Deutsche Bank - konto DB Net zakładane przez neta (to ważne!). 0 zł za prowadzenie, wypłaty ze wszystkich bankomatów, przelewy i kartę pod warunkiem 3 transakcji bezgotówkowych w miesiącu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

nie ma takiego to wszystko chwyty reklamowe

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Inteligo 0.99 zł miesiecznej opłaty przy wplywie 200 zł, jedyny minus to to ze nie wyplacisz kasy w banku - jedynie bankomaty.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Popieram Gościa_viki. W ING mimo że opłaty jest 7 zł to wystarczy zapłacić kartą w sklepie lub od niedawna przez internet za minimum 100 złociszy. W zamian zyskujemy wszystkie bankomaty w Polsce za free, darmowe konto i darmowe przelewy.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja już od dłuższego czasu mam m bank i za nic nie płacę, i tam nie ma żadnych warunków, że musisz zrobić zakupy w miesiącu na 100 zł i wtedy nic nie płacisz za prowadzenie konta czy kartę. Drugim kontem gdzie nie ma opłat jest db net, gdzie za nic nie płacisz, jedyna oplata jest 5 zł za kratę ale jeśli zrobisz minimum jedną transakcje kartą obojętnie na jaką kwotę to wtedy otrzymujesz rabat w wysokości 5 zł, czyli też cię to nic nie kosztuje, wiem bo sama ostatnio szukałam konta za zero ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

do mojej wypowiedzi z 8.36 kurcze sprawdziłam i teraz rzeczywiści będzie taka opłata w m banku a przez tyle czasu nic nie było chyba trzeba zrezygnować ;(

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -