Witam
Szukam konta bankowego za które nie będe płacił i dostane kartę do rachunku za która też nie będe płacił
Jednym słowem kompletne 0 zł za wszystko
Mbank odpada ponieważ od 1 sierpnia wprowadzają miesięczną opłatę za kartę do rachunku.
Kiedyś tak było w pocztowym ale potem wprowadzili opłatę za kartę i chyba nadal tak jest, musiałbyś dopytać. Nie wiem czy jest jeszcze gdziekolwiek kompletne 0 - nie wiem co tam majewski reklamuje z tym zerem, może tam się dowiedz
Majewski owszem reklamuje 0 zł tylko zapomniał dodać że miesięczne wpływy na konto muszą wynosić min. 2000 zł a jak nie to 6,50 opłaty za konto
Moze http://www.getinbank.pl/dla-ciebie/rachunki/konta-osobiste.html - nie mam tam konta, ale gdzies przeczytalem, ze tam wlasnie wszystko jest za 0 zl. Nie przegladalem dokladnie tej oferty.
GETINBANK - bezpłatne prowadzenie rachunku, jeśli w ciągu poprzedniego miesiąca wystąpiły wpływy z innego banku w łącznej kwocie min. 750 zł
Tak, całe 2 zł. Przy zakupie opcji bezpłatnych wypłat ze wszystkich bankomatów w kraju za 5 zł/mc nie jest pobierania dodatkowa opłata za kartę.
Jeżeli podpisujesz umowę z myślą że nie będziesz płacił za konto i za kartę, to dlaczego nagle wprowadzają jakieś opłaty ??
Albo ktoś coś daje albo nie.Dla mnie to delikatne oszustwo.Podkreślam DELIKATNE
Może za rok wprowadzą opłatę za prowadzenie rachunku a za kolejny rok za przelewy.
To nie jest OK
Masz przecież prawo do rezygnacji z usług. Bank nie jest instytucją charytatywną, oferty się zmieniają. Życie.
no to czytając te wasze wypowiedzi wychodzi na to, że najtaniej jest w ing, bo 0 zł mamy bez wymogów granicznych wpływów, tylko przy zakupach kartą miesięcznie za przynajmniej 100 zł łącznie.
O już lepiej.Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ??
Deutsche Bank - konto DB Net zakładane przez neta (to ważne!). 0 zł za prowadzenie, wypłaty ze wszystkich bankomatów, przelewy i kartę pod warunkiem 3 transakcji bezgotówkowych w miesiącu.
nie ma takiego to wszystko chwyty reklamowe
Inteligo 0.99 zł miesiecznej opłaty przy wplywie 200 zł, jedyny minus to to ze nie wyplacisz kasy w banku - jedynie bankomaty.
Popieram Gościa_viki. W ING mimo że opłaty jest 7 zł to wystarczy zapłacić kartą w sklepie lub od niedawna przez internet za minimum 100 złociszy. W zamian zyskujemy wszystkie bankomaty w Polsce za free, darmowe konto i darmowe przelewy.
Ja już od dłuższego czasu mam m bank i za nic nie płacę, i tam nie ma żadnych warunków, że musisz zrobić zakupy w miesiącu na 100 zł i wtedy nic nie płacisz za prowadzenie konta czy kartę. Drugim kontem gdzie nie ma opłat jest db net, gdzie za nic nie płacisz, jedyna oplata jest 5 zł za kratę ale jeśli zrobisz minimum jedną transakcje kartą obojętnie na jaką kwotę to wtedy otrzymujesz rabat w wysokości 5 zł, czyli też cię to nic nie kosztuje, wiem bo sama ostatnio szukałam konta za zero ;)
do mojej wypowiedzi z 8.36 kurcze sprawdziłam i teraz rzeczywiści będzie taka opłata w m banku a przez tyle czasu nic nie było chyba trzeba zrezygnować ;(