Witam
Szukam konta bankowego za które nie będe płacił i dostane kartę do rachunku za która też nie będe płacił
Jednym słowem kompletne 0 zł za wszystko
Mbank odpada ponieważ od 1 sierpnia wprowadzają miesięczną opłatę za kartę do rachunku.
Majewski owszem reklamuje 0 zł tylko zapomniał dodać że miesięczne wpływy na konto muszą wynosić min. 2000 zł a jak nie to 6,50 opłaty za konto
GETINBANK - bezpłatne prowadzenie rachunku, jeśli w ciągu poprzedniego miesiąca wystąpiły wpływy z innego banku w łącznej kwocie min. 750 zł
nie ma takiego to wszystko chwyty reklamowe
Inteligo 0.99 zł miesiecznej opłaty przy wplywie 200 zł, jedyny minus to to ze nie wyplacisz kasy w banku - jedynie bankomaty.
ja polecam bank w ktorym konto powinien miec kazdy mezczyzna szakujacy kobiece cialo - bank DoMinet
nie ma takiego to wszystko chwyty reklamowe
czekać prawie 4 godz człowieku opanuj się z taka moderacją
mam od 7 lat w mbank i jak wprowadza od 1 sierpnia oplate to zrezygnuje, viki a nie wiesz czy w ING te 100zl np.jak zaplace za gaz, czy telefon przez internet to nie place za prowadzenie konta czy zakupy musze za 100zl zrobic?
prawdziwe meskie konto jest w banku DoMinet
gosciu z 10:28 niewiele mi to pomoglo co mi odpisales ze "musisz zapłacić jednorazowo za minimum 100 zł kartą za zakupy przez internet lub w sklepie" ja sie pytalem konkretnie, czy w gre wchodza TYLKO zakupy, czy np.OPLATY za gaz, wode, telefon itp TEŻ, ale widze ze w DB jest najlepiej, odpisali mi wlasnie ze tylko 1 wyplate chociaz 10zl musze zrobic w miesiacu i mam wszystko za darmo, prowadzenie konta i wyplaty ze wszystkich bankomatow tez, a nie 5zl bede placil mbankowi, nie dorobia sie moim kosztem
ooo tak teraz juz jasne, w takim razie jeszcze sie zastanowie przy pozostaniu w mbank, i tak sie zawsze za cos placi i tak, ale np.zona bardzo zadko ze swojego mbank korzysta i to konto bedzie musiala zamknac bo beda sciagac jej 2zl co miesiac a rocznie to juz na jakies zakupy male jest :/
hmm ciekawe po ktorych slowach to wywnioskowales ze zamierzam lokowac kase na koncie i nie wydawac jej wiecej niz 10-50pln w miesiacu??? a widzisz pozory myla bo wydaje jej troche wiecej na przelewy, trzeba by miec duuzo pieniazkow na koncie zeby dostac bonus, a ludzie tu zarabiaja po 1200 wiec co i o czym napisales?? w deutsche banku nie placisz nic (1 wyplata w miesiacu) i jeszcze masz wszystkie bankomaty za darmo a nie robisz pielgrzymki do bankomatow euronetu tak jak to musisz robic w mbank, wiec wydaje mi sie ze moga miec niezla konkurencje po 2 sierpnia
15:31 widze ze jestes w miare zorientowany w temacie, to powiedz mi jeszcze czy ,musze na cale 100zl wykonac przelew czy moze byc 3x po 35zl w miesiacu i tez bedzie ok?