Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

mbank , mbank i jeszcze raz mbank :) zeeero opłat, jestem w pełni zadowolona :)

Karolcia
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

Bank Millenium "Dobre Konto" z karta bankomatową

Korzyści:

- zero opłat

- bankomaty w całej Polsce bez opłat

- zwrot za zakupy w hipermarketach 3% przy płatności kartą

- zwrot za tankowanie w całym kraju przy płatności kartą 3% (wacha tańsza o conajmniej 15 gr)

- przelewy internetowe itp.

Warunek:

- min. 1000 zł wpłat miesięcznie + 1 zakup kartą miesięcznie

Lucyferus
      Zgłoś
      Odpowiedz

mam od 7 lat w mbank i jak wprowadza od 1 sierpnia oplate to zrezygnuje, viki a nie wiesz czy w ING te 100zl np.jak zaplace za gaz, czy telefon przez internet to nie place za prowadzenie konta czy zakupy musze za 100zl zrobic?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

do gościa z 10.01 - musisz zapłacić jednorazowo za minimum 100 zł kartą za zakupy przez internet lub w sklepie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Zrezygnujesz i pójdziesz do droższego ;) mbank i tak jest najtańszy na rynku. Mało Ci trzeba żeby zrezygnować z oferty, która przez 7 lat Ci odpowiadała.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

wielkie halo 2pln za prowadzenie konta

a braliście pod uwagę fakt, że mbank najszybciej księguje uznania rachunku, wszystkie przelewy które robicie najpóźniej następnego dnia są na rachunkach odbiorców, istnieje możliwość zrobienia przelewu w 15minut??

mam konto też w ING niestety na zaksięgowanie uznania trzeba czekać 2 dni, przelew to też minimum 2 dni

czy napewno jest sens przez 2pln rezygnować z oferty mbanku??

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dokładnie za wydaną kartę debetową. Ale tak jak pisałem - najwygodniej i tak jest wykupić usługę wypłat ze wszystkich bankomatów w kraju bez prowizji za 5zł/mc i wtedy już tej opłaty 2 zł się nie płaci.

Do tego aby nie płacić miesięcznie opłaty 2 zł trzeba dokonać płatność kartą na min 100 zł.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

najlepszy jest bank DoMinet

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

dobra za wydaną kartę w każdym razie jest to 2pln miesięcznie

opłata 5pln/msc za bankomaty + 100pln płatności kartą

ludzie przecież robimy zakupy i jedna czy druga opcja jest wręcz śmieszna przy tym co mbank oferuje

w takim banku przez p. Sz.M. reklamowanym na okrągło dopłaca się 15% prowizji za wypłatę z obcego bankomatu i trzeba mieć wpływy min. 2000pln, dla niektórych to mało, dla innych bardzo dużo

są banki które pobierają prowizję powyżej 50pln za prowadzenie konta internetowego!

a tutaj afera o 2pln ehh jakbyście nie mieli innych problemów

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

gosciu z 10:28 niewiele mi to pomoglo co mi odpisales ze "musisz zapłacić jednorazowo za minimum 100 zł kartą za zakupy przez internet lub w sklepie" ja sie pytalem konkretnie, czy w gre wchodza TYLKO zakupy, czy np.OPLATY za gaz, wode, telefon itp TEŻ, ale widze ze w DB jest najlepiej, odpisali mi wlasnie ze tylko 1 wyplate chociaz 10zl musze zrobic w miesiacu i mam wszystko za darmo, prowadzenie konta i wyplaty ze wszystkich bankomatow tez, a nie 5zl bede placil mbankowi, nie dorobia sie moim kosztem

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

gościu z 14:56. Transakcja MUSI nastąpić przy użyciu karty. Nie ważne za co, byle to dzięki niej ściągnęło Ci kasę z konta. Zwykłe przelewy się nie liczą. Teraz już jasne?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ooo tak teraz juz jasne, w takim razie jeszcze sie zastanowie przy pozostaniu w mbank, i tak sie zawsze za cos placi i tak, ale np.zona bardzo zadko ze swojego mbank korzysta i to konto bedzie musiala zamknac bo beda sciagac jej 2zl co miesiac a rocznie to juz na jakies zakupy male jest :/

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

szkoda naszego pisania, z ostatniej wypowiedzi tego gościa od wątku wynika jasno, że zamierza lokować na koncie kasę i nie wydawać jej więcej niż 10-50pln w miesiącu

tylko skoro zależy mu na odkładaniu gotówki to może wartoby było jeszcze porównać oprocentowanie na tych wszystkich kontach, być może w mbanku, ing bądź gdzieś indziej mimo że zapłacisz za prowadzenie konta ileś tam to na koniec miesiąca dostaniesz dużo większy bonus...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Rachunki osobiste w mbanku nie są oprocentowane, więc żadnych bonusów za lokowanie pieniędzy się nie dostaje. Rachunki oszczędnościowe też dają niewiele, bo 3 albo 4% w skali roku.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

z tego co pamiętam kiedyś były oprocentowane, nie wiem jak jest teraz

poza tym napisałam być może

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

hmm ciekawe po ktorych slowach to wywnioskowales ze zamierzam lokowac kase na koncie i nie wydawac jej wiecej niz 10-50pln w miesiacu??? a widzisz pozory myla bo wydaje jej troche wiecej na przelewy, trzeba by miec duuzo pieniazkow na koncie zeby dostac bonus, a ludzie tu zarabiaja po 1200 wiec co i o czym napisales?? w deutsche banku nie placisz nic (1 wyplata w miesiacu) i jeszcze masz wszystkie bankomaty za darmo a nie robisz pielgrzymki do bankomatow euronetu tak jak to musisz robic w mbank, wiec wydaje mi sie ze moga miec niezla konkurencje po 2 sierpnia

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

15:31 widze ze jestes w miare zorientowany w temacie, to powiedz mi jeszcze czy ,musze na cale 100zl wykonac przelew czy moze byc 3x po 35zl w miesiacu i tez bedzie ok?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

do 15:56 musisz zrobić zakupy przy urzyciu karty za minimum 100pln w miesiącu i z tego co ja się orientuję to może być kilka płatności sumujących się na tą kwotę

do 15:52 nie robię pielgrzymek po mieście do bankomatów ponieważ posiadając konto w banku mogę płacić kartą w sklepach, poza tym najbliższe bankomaty w okolicy mojego miejsca zamieszkania to właśnie euronet, i już na pewno nie zamierzam z powodu 2pln zmieniać banku, ponieważ mbank oferuje nie tylko konto, ale także ubezpieczenia

a tak swoją drogą gdybyś czytał ze zrozumieniem to zorientowałbyś się że jestem kobietą

pozdrawiam i powodzenia z nowym bankiem

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -