Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

do 16:56. Nie przelew tylko płatność kartą, a to różnica. Musi być przynajmniej jedna na kwotę 100 zł lub większą. kilka mniejszych dających łącznie 100 zł nie liczą się. Dodam jeszcze że ewentualne pieniądze na konto w ING wpłaca się we wpłatomacie a nie w okienku. Jest to szybszy i wygodniejszy sposób.

Cordo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Poprawka.. nie musi być jednorazowo.. właśnie sprawdziłem. Przepraszam za wprowadzenie w błąd..

Na wiele pytań można znaleźć odpowiedzi tutaj http://forum.ingbank.pl

Cordo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Cordo ale my tu o mbank rozmawiamy czy musi byc jednorazowo 100pln czy nie a nie o ing, kolezanko ja nie podjalem jeszcze decyzji co do zmiany banku wiec daruj sobie te zyczenia

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

i jeszcze z twojej wypowiedzi w zaden sposob nie da sie wywnioskowac ze jestes kobieta wiec bez urazy (moze gdybys sie podpisala:) to TY akurat mieszkasz kolo bankomatu euronet, ale inni musza robic pielgrzymki, bo chyba nie powiesz mi ze tylko placisz za zakupy karta wszedzie a gotowka w portfelu nigdy ci nie potrzebna :)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

wyobraź sobie że za zakupy płacę tylko kartą, jest to dla mnie o wiele wygodniejsze i wcale nie mieszkam blisko bankomatu euronet, jednak mam bliżej do tychże bankomatów niż do jakiegoś bankomatu pko bph czy coś tam innego

przy okazji zakupów wyciągam z karty taką ilość gotówki jaka jest mi potrzebna, konto w mbanku daje także możliwość wypłaty gotówki w kasie sklepowej, z tym że jest to ograniczona ilość punktów....

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

DB na Ogrodach

Gość_seba
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 47

Odp.: Szukam konta bankowego z kartą do rachunku za kompletne 0 zł

ja się zastanawiam po co sobie utrudniać i szukać swojego bankomatu (bo "przywilej" korzystania ze wszystkich bankomatów za 5zł/mc jest po prostu śmieszny) skoro sporo banków oferuje tą usługę zupełnie za free. Ja także mam konto w ING i wpłacam kasę we wpłatomacie, wypłacam gdzie chcę bez patrzenia na logo bankomatu, a przelewy online też nie idą 2 dni jak ktoś pisał, tylko dużo szybciej :)

Gość_czater
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

czy jest jeszcze bank w ostrowcu ktory pobiera 0 zl za prowadzenie konta.mam w deuche banku bylo 1zl a teraz 5zl

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -