do 16:56. Nie przelew tylko płatność kartą, a to różnica. Musi być przynajmniej jedna na kwotę 100 zł lub większą. kilka mniejszych dających łącznie 100 zł nie liczą się. Dodam jeszcze że ewentualne pieniądze na konto w ING wpłaca się we wpłatomacie a nie w okienku. Jest to szybszy i wygodniejszy sposób.
Cordo ale my tu o mbank rozmawiamy czy musi byc jednorazowo 100pln czy nie a nie o ing, kolezanko ja nie podjalem jeszcze decyzji co do zmiany banku wiec daruj sobie te zyczenia
i jeszcze z twojej wypowiedzi w zaden sposob nie da sie wywnioskowac ze jestes kobieta wiec bez urazy (moze gdybys sie podpisala:) to TY akurat mieszkasz kolo bankomatu euronet, ale inni musza robic pielgrzymki, bo chyba nie powiesz mi ze tylko placisz za zakupy karta wszedzie a gotowka w portfelu nigdy ci nie potrzebna :)
wyobraź sobie że za zakupy płacę tylko kartą, jest to dla mnie o wiele wygodniejsze i wcale nie mieszkam blisko bankomatu euronet, jednak mam bliżej do tychże bankomatów niż do jakiegoś bankomatu pko bph czy coś tam innego
przy okazji zakupów wyciągam z karty taką ilość gotówki jaka jest mi potrzebna, konto w mbanku daje także możliwość wypłaty gotówki w kasie sklepowej, z tym że jest to ograniczona ilość punktów....
DB na Ogrodach
ja się zastanawiam po co sobie utrudniać i szukać swojego bankomatu (bo "przywilej" korzystania ze wszystkich bankomatów za 5zł/mc jest po prostu śmieszny) skoro sporo banków oferuje tą usługę zupełnie za free. Ja także mam konto w ING i wpłacam kasę we wpłatomacie, wypłacam gdzie chcę bez patrzenia na logo bankomatu, a przelewy online też nie idą 2 dni jak ktoś pisał, tylko dużo szybciej :)
czy jest jeszcze bank w ostrowcu ktory pobiera 0 zl za prowadzenie konta.mam w deuche banku bylo 1zl a teraz 5zl