takiej zmijki po 40 i tak juz by za zone nikt ni chciql, po Twojej wypowiedzi widac ze masz jakis spory problem z facetami
Kochaniutka mam problem z faciami . Za bardzo mnie chcą .
to po co ci to "zakalców" ? nie kazdy po 40 jest i wyglada jak zakalec.. to bylo kochaniutka co najmnie nieeleganckie
Elegancja nie ważna . Realność liczy się . Widać pracujesz nad stworzeniem nowej jakości w starym ciele .
Limonkowanimfa Ty też już młodziutka nie jesteś więc nie przesadzaj. Ja, jako młody, zdrowy facet mam gdzieś taką stare dzidzie-piernik jak Ty. Dla nas też liczy się młode ciało. Jak więc widzisz, każdy kij ma dwa końce, nie schlebiaj więc tak sobie. Poza tym, skoro nie masz stałego partnera na starość, to znaczy że zmarnowałaś sobie życie i nie jesteś zdolna do prawdziwego związku. Uważam więc że nie bardzo masz się czym chwalić a tym bardziej nie powinnaś wypowiadać się w takich tematach jako ekspert bo nim po prostu nie jesteś.
wrzuć kochaniutka gdzieś fotkę to powiemy czy chcemy (oczywiście w koroneczkach (samych))
sam jak słyszę określenie "facio" to mnie aż odrzuca
co to "dzidzia piernik" takich określeń używa ?
Na pewno nie chcą Cię za żonę, nie pochlebiaj sobie limonkowanimfo ;))))
Ja mam 36l. I czekam na miłość z odpowjedzialnym miłym facetem ale jakoś brak szczęścia.Mam prace dom jestem samotna w dobre dni i te złe.
Tia 160 w kapeluszu i tyle samo wagi i się uważa za ciort wie co.
Męża nie szukam tylko słodziaka kochanka .
Limonkowa zamiast szukania adopcja . Beata , nie przesadzaj z tymi słodziakami , nie jest z ciebie taki miód .
Nimfa, odezwij sie dyskretny696969@gmail.com
28l może być?
weź bo Cie kopne na prawdę. Ja mam soją i się jej trzymam oczywiście ze wzajemnością. A jak ktoś nie wykorzystał okazji w odpowiednim wieku to teraz niech nie wrzuca wszystkich do jednego worka tylko pretensje i zale niech ma do siebie.