Znasz prezydenta, starostę, kogoś w starostwie lub UM? jak nie to nie licz na nic.
Ja też szukam wróciłem z zagranicy mam 4 letnie doświadczenie jako hydraulik wszystkie technologie.miałem w prawdzie oferty za 70,80zł 8h oczywiście na czarno to jest chore.Widzę że to miasto jest już całe chore niestety
Witam
Mam pytanie, czy ktoś z pytających o pracę zgodził by się pracować 8 godzin + 2 soboty za 1100 zł do ręki ?
Niestety więcej nie dam. Albo mniej i praca stała albo więcej przyjdzie kryzys i zwolnienia ...
gość z 12:53 a jaka to praca? tzn. czy dla kobiety młodej?
Niestety nie, praca fizyczna nie zbyt ciężka ale fizyczna. Potrzebny pracownik w wieku ok 30 lat ( młodzi są zbyt leniwi do pracy po za paroma wyjątkami ), najlepiej aby nie studiował wykształcenie co najmniej zawodowe - średnie. Oczywiście Alkoholikom mówię stop.
ja mam 27 lat ale jestem kobietą szkoda, że to praca fizyczna
No to nie moja branża i forma pracy.
Za takie pieniądze to sobie sam pracuj. Jeszcze żeby było bez sobót to może od bidy można by się zatrudnić żeby w między czasie poszukać czegoś lepszego. Nie liczysz chyba, że za tą kasę zdobędziesz oddanego pracownika ;) Co to się wyrabia na tym świecie do jasnej cholery, a mówili, że za komuny było źle..Teraz jest lepiej..o tak, teraz mamy wersal ;)
Ja pracowałem za 1000zł,8 godz dziennie i co 2 sobotę - nigdy więcej!!!Jeszcze żebym faktycznie nic nie robił,to ok,siedziałbym dalej.Ale obowiązków tylko przybywało,zapitol co raz większy a kasa ta sama.Po roku podziękowałem.
tylko 2 soboty?znam osoby co pracują wszystkie soboty miesiąca = 5 dni w tyg po 8 godz za...1035zl nic wiecej! a jak się zbuntują to jest odpowiedz-" ślubu ze sobą nie braliśmy...droga wolna" itp a jak tu szukać pracy gdy się pracuje od 8 00 do 16 00???jakie kadry są czynne po tej godzinie?