Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szukam pracy!

Ilość postów: 48 | Odsłon: 4392 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Szukam pracy!

chyba od picu ktos zaoferował pracę, bo namiarów brak..... a ja chętnie cokolwiek ..... na wczoraj

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja tez bym pracowac chcial

Gość_chetny
            Zgłoś
            Odpowiedz

Niestety to jest tyko pytanie, prawdopodobnie będę potrzebował jeden osoby może dwie ale w tym miesiącu nic nie powiem. Pytacie jaka praca - fizyczna, nie jest ciężka na pewno nie kostka znacznie lżejsza ale branża podobna.

Pozdrawiam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A to jakaś wielka tajemnica? No skoro poszukujesz kogoś do pracy, to pisz konkretnie o co chodzi, bo chyba chcesz konkretnych ludzi do pracy. Ale jeśli płacisz tak jak mówisz to raczej konkretnych i oddanych pracowników nie oczekuj - taka prawda.

MACZEK83
                Zgłoś
                Odpowiedz

do Maczek:jeszcze niedawno pisałeś że masz super prace i niczego ci nie brakuje i ostro komentowałeś innych także określ się człowieku -troche się pogubiłeś

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja uważam jeśli chcę zatrudnić pracowników ta osoba to niech coś więcej powie o firmie, branży w jakiej robi, co dokładnie będzie się tam robiło czego oczekuje od pracownika. Nie musi pisać nazwy firmy ani adresu ani jak się nazywa. Za taką kasę na pewno się ktoś znajdzie ale zależy jak będzie traktowany przez pracodawce.

Gość_wilku
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: Szukam pracy!

Źle mnie zrozumiałeś, ale nie będę się nad tym rozwodził. Zresztą jak dobrze pójdzie już niedługo nie będę musiał dla nikogo pracować oprócz siebie.

MACZEK83
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To może wtedy ty staniesz się takim idealnym pracodawcą który oczywiście daje godziwe pieniądze za wykonaną u ciebie pracę? sądząc po twoich własnych oczekiwaniach pracownik by miał u ciebie jak u pana Boga za piecem. Czekamy.

Gość_viki
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Odp.: Szukam pracy!

Kolejny mądry co chce firmę zakładać i dotacje brać, ehh niedługo będzie więcej firm niż miejsc pracy tylko to będą firmy jednoroczne...

Ja robie i mam spokojną głowę nie martwie się o zusy skarbowki itp.. i tak jest najlepiej w ostrowcu szanse na sukces maja juz wybrani

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -