chyba od picu ktos zaoferował pracę, bo namiarów brak..... a ja chętnie cokolwiek ..... na wczoraj
Niestety to jest tyko pytanie, prawdopodobnie będę potrzebował jeden osoby może dwie ale w tym miesiącu nic nie powiem. Pytacie jaka praca - fizyczna, nie jest ciężka na pewno nie kostka znacznie lżejsza ale branża podobna.
Pozdrawiam
do Maczek:jeszcze niedawno pisałeś że masz super prace i niczego ci nie brakuje i ostro komentowałeś innych także określ się człowieku -troche się pogubiłeś
Ja uważam jeśli chcę zatrudnić pracowników ta osoba to niech coś więcej powie o firmie, branży w jakiej robi, co dokładnie będzie się tam robiło czego oczekuje od pracownika. Nie musi pisać nazwy firmy ani adresu ani jak się nazywa. Za taką kasę na pewno się ktoś znajdzie ale zależy jak będzie traktowany przez pracodawce.
Źle mnie zrozumiałeś, ale nie będę się nad tym rozwodził. Zresztą jak dobrze pójdzie już niedługo nie będę musiał dla nikogo pracować oprócz siebie.
To może wtedy ty staniesz się takim idealnym pracodawcą który oczywiście daje godziwe pieniądze za wykonaną u ciebie pracę? sądząc po twoich własnych oczekiwaniach pracownik by miał u ciebie jak u pana Boga za piecem. Czekamy.
Kolejny mądry co chce firmę zakładać i dotacje brać, ehh niedługo będzie więcej firm niż miejsc pracy tylko to będą firmy jednoroczne...
Ja robie i mam spokojną głowę nie martwie się o zusy skarbowki itp.. i tak jest najlepiej w ostrowcu szanse na sukces maja juz wybrani