Szukam pracy, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie potrzebuja pracowników, kobieta doświadczenie : w handlu
jako kasjer, sprzedawca ok. 20 lat, pracownik biurowy. Posiadam prawo jazdy, książeczkę epidemiologiczną
Ciężko. Znajomych nie masz, którzy ci pomogą, tzn wsadzą gdzieś gdzie sami pracują?
Nie każdy ma wysoko postawionych w PIS znajmowych, także zrozum tą kobietę.
Chciałeś powiedzieć 21:24 w KWW. Wtedy nawet mechanika samochodowego wsadza do biura i żona bez doświadczenia wskoczy na kierownika.
I właśnie dlatego często Ci co mogliby pracować, a właściwie najbardziej mowa o kobietach w tym mieście, siedzą w domu. Emerytki, osoby z grupą czy studenci dadzą radę. Jednak kobiety mają tu bardzo ciężko. O ile ktoś nie wciągnie tam gdzie pracuje to niestety lipa. UP nie ma nic do zaproponowania.
Może spróbuj w DOMI tam zawsze ktoś potrzebny
W Domi to chyba tylko z grupą przyjmują.
W Domi jest niesamowita rotacja.To chyba o czymś świadczy.
Żeby znaleźć pracę w Ostrowcu nie chwal się dyplomami tylko rób grupę inwalidzką i uderzaj na staż. Tutaj kompetencje nie są zaletą. Tutaj liczy się poddaństwo aby figury na stołkach czuły się ważne i szanowane, choć to zwykłe matoły, które do stanowiska doszły poprzez pielęgnacje rowów swoich poprzedników.
Wyjedź z Ostrowca, zamieszkaj na zachodzie Polski np Zielona Góra, praca na wyciągnięcie ręki np w biedronce. Cena wynajmu kawalerki w kamienicy w centrum miasta to 1000 złotych i pomimo że większe miasto to ceny porównywalne do Ostrowca https://www.otodom.pl/oferta/do-wynajecia-kawalerka-centrum-zielonej-gory-ID48Znq.html?. W biurze też znajdziesz za min 3200 brutto, ceny żywności jednakowe i tu i tam lidl i inne dyskonty tylko drożej np w kawiarniach ale jest gdzie wyjść, inni życzliwi ludzie, brak rąk do pracy bo pełno obywateli Ukrainy, dużo firm produkcyjnych. Tylko odwagi pod warunkiem, że Cię nic nie trzyma w Ostrowcu. Ja wyjechałam i nie żałuję tylko szkoda, że tak późno się odważyłam.
Po co do Zielonej Góry jak jak wystarczy przekroczyć zachodnią granicę i już komfort większy. Tylko odwagi pod warunkiem, że Cię nic nie trzyma w Ostrowcu.
"Rób grupę inwalidzką" !- 14:48, czyli patologia przyznawania grup ma swoje określenie. Sprawą załatwianych przez wiele lat grób niepełnosprawności w Powiecie powinny zająć się organy ścigania. Weryfikacja oczyściłaby trochę szeregi pracowników "niepełnosprawnych". Ukróciłaby rozpasanie pracodawców, którzy wykorzystują sytuacje w biednym mieście i zatrudniaja niepełnosprawnych z II grupą, ale chorych na niby i maja na to zwrot z PFRON. Od 20 latka po 65 latka II grupa np. w ochronie mienia to normalka. Na prawdę chorzy ludzie,a dla nich przecież istnieją fundusze PFRON nie mają szansy na zatrudnienie. Ta PATOLOGIA ciągle trwa!
Inspekcja pracy dla mnie ten termin w tym mieście nie istnieje