Dlaczego ma nie dać ? Jeśli ktoś ma lekki lub umiarkowany stopień to może pracować bo renty na to nie dostanie, za to pracodawca weźmie pieniążki na takiego pracownika z PEFRON. Niestety, tak to działa.
I super ,ale to PIS pomyślał, bo poprzednicy temat olewali.
Może jakieś kursy? Kiedyś robiono gratis? Zorientować się czy jest taka możliwość.
Jak masz auto, pomyśl o Starachowicach .Tam są większe możliwości.
Tak większe możliwości, pensja minus dojazd minus resztę kosztów związanych z pracą równa się śmiech na wypłatę.
Pociągi zdaje się nadal jeżdżą. Do Mana dojeżdzałem koleją i jakoś na tym wychodziłem. Po mieście masz komunikację jak u nas. Dla chcącego to tylko 30 minut w jedną stronę.
Nikomu się nie dogodzi, lepiej siąść i narzekać . Osobiście niedługo tracę pracę i już myślę nawet o dojazdach do Starachowic . To nie koniec świata.......
Gościu 12:11 to nie jest zgodne z prawem. Pracodawcy chcą zdrowych ludzi do pracy z załatwioną II grupą. A to jest po prostu oszustwo, którego dopuszczają się pracownik ale przede wszytkim orzecznik, który kwalifikuje go do grupy. Skutek taki, że prawdziwi niepełnosprawni nie maja szans na rynku pracy.
Rząd PIS powinien koniecznie poddać weryfikacji tę patologiczna sytuację i skończyć z wyłudzaniem pieniędzy w ten sposób z PFRON.
Witam.Prosze zostawić jakiś namiar na siebie,nr.telefonu lub email
Ja całe szczęście nie muszę tutaj pracować,wyjeżdżam co roku na parę miesięcy za granicę i tutaj nie muszę nic robić,wolałbym na miejscu,ale za psie pieniądze nie mam zamiaru pracować.
Tutaj tylko z grupą lub wiek poniżej 35 takie skurwysyństwo w Ostrowcu.