Dzień Dobry z racji z tego że jestem młodym chłopakiem szukający pracy z skończoną szkoła budowlana na I poziomie.Zwaracam się do Państwa z prośbą o pomoc w odnalezieniu pracy ,może to nie być kierunek budowlany.NIE OBCHODZĄ MNIE KOMETARZE EGOISTÓW ,KTORZY MAJA STAŁA PRACE LUB SA NA EMERYTURZE I SIEDZĄ NIE MAJA CO ROBIC .
To malo jest pracy?wystarczy poszukac w ogloszeniach lub popytac ale nie na forum .To ostatnie co można zrobić...ukraińcow nazatrudniali zamiast na wojnę iśc to mlode byki tutaj siedzą.A Polak niema pracy albo przez nich mniej placą...
13:11 nazatrudniali i psuja rynek pracy,zamiast walczyć o slawe to ukrywaja sie jak szczury...
Proszę się zgłosić do Pani Kierownik z Urzędu Pracy
Nabór całej kadry właśnie po nowym roku, oczywiście w climaticu, na trzy miesiące.
Może zapisz się na FB do różnych grup o pracy - krajowej i zagranicznej?
Czasem bywa tak, że się nie planuje, ale trafi się dobra oferta i warto pojechać.
Po nowym roku będzie odświeżenie wszystkiego na liście z urzędu pracy i będą zachwalać ile to jest ogłoszeń i jak to pracodawcą brakuje rąk do pracy. Gdzie są ci inwestorzy co to się tak samorząd chwali że będą tworzyć zakłady i miejsca pracy dla ludzi ?
po budowlance to akurat Ciebie szukalem! Potrzeba mi parking odsniezyc na cito. Daj namiar na siebie.