to wyjdzie w praniu, a co Ty możesz o tym wiedzć...
no chyba, że wiesz, to nam napisz tutaj.
Min.Interia artykuł(problem bezpieczeństwa itd.)
Rozmawiają 2 myszy. Zaszczepisz się na covid ? Tak, ale dopiero jak sprawdzą szczepionkę na ludziach.
ale my już zamówiliśmy. Może nie dojdą jak respiratory.
Nie nie dopuściła tylko poprosiła o dodatkowe dane na ich temat przed dopuszczeniem. Ale foliarze mają już podnietę.
Czytaj ze zrozumieniem . Napisałem na dzisiaj
Początek wątku
Czyli nie dopuściła.
i jak tamten teraz z tego wybrnie :)
Z czego? Autor wyraźnie sugeruje, że Szwajcarzy tacy mądrzy, bo się szczepić nie będą. A będą.
Pewnie zobaczył to gdzieś i przekleił bez zastanowienia, oczywiście że Szwajcaria nie podziękowała tym firmą i ludzi bedą szczepić.
To sie szczep:) jak bedziesz żyl za pól roku i bedziesz zdrowy ja tez sie zaszczepię
23;19 zapewne
Tylko muszą mieć dodatkowe informacje ,których o szczepionce nie mamy
Chcą mieć pewność , że jest bezpieczna
To takie proste a Ty tego nie rozumiesz
Napisałem świadomie to co napisałem
Izrael póki co też jej nie zamówił
A doskonale potrafi bronić,,bezpieczeństwa" własnych obywateli jak żaden rząd na świecie
Za to Wielka Brytania już szczepi, my może zaczniemy w lutym. Nawet gdyby nikomu na wyspach nic nie było po tych szczepionkach, foliarze oczywiscie wytłumaczą nam, że rząd ukrywa nopy a zmarłych zakopuje się po cichu na cmentarzach.
23;16 zrozum
Napisane było ,,na ten dzień".
Interpretacja jest twoja i masz do niej prawo
Szwajcaria ma już nauczkę ze szczepieniami w swoim kraju przy świńskiej grypie H1N1 z 2009. Dopuścili do obrotu szczepionki też nie do końca sprawdzone i niestety były skutki uboczne w postaci Narkolepsji.
Rząd Szwajcarii jako jedyny na świecie wziął na siebie odpowiedzialność za ten błąd zdając sobie sprawę, że powinien chronić swoich obywateli i w ich imieniu sprawdzić czym się szczepią.
Tymczasem obecnie wszyscy rządzący na świecie za wszelką cenę chcą szczepić swoich obywateli szczepionkami nie do końca sprawdzonymi z powodu małej ilości czasu na badania kliniczne, więc nie wiadomo jakie będzie ona miała skutki uboczne w dłuższym terminie.
Producenci szczepionek postarali się o to, żeby nie ponosić odpowiedzialności za skutki uboczne.
I przypomnę jeszcze, że jeden z czołowych producentów szczepionki ma prawomocne wyroki za korupcję polityków, lekarzy i członków komisji do spraw dopuszczania produktów do obrotu. Pozostali producenci są niestety również uwikłani w podobne historie, co nie napawa optymizmem.
W Anglii jest już dostępna ulotka ze szczepionki i czytając ją można z samego strachu zejść.
Ps. Nie jestem foliarzem czy antyszczepionkowcem tylko racjonalnie myślącym człowiekiem, który ma dużo obaw w związku ze szczepieniami. Pozdrawiam
To nie jest interpretacja, to fakt. Szwajcaria nie dopuściła trzech szczepionek na covid.
Może kiedyś to się zmieni ale to gdybanie. Fakt jest oczywisty i nie podlega interpretacji.
Jeśli szef nie da ci podwyżki na ten dzień, to interpretujesz, że ją dostałeś? Gratuluję szefowi takiego pracownika.
Oczywiście masz rację
Pisząc o interpretacji adresowalem go do g z wczoraj z godz.23;16