Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: TAK SILNA POLSKA JAK ZA DUDY BYŁA SILNĄ 610 LAT TEMU !!!

p.s. a jednak go śledzisz 12:20, to forum:))

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: TAK SILNA POLSKA JAK ZA DUDY BYŁA SILNĄ 610 LAT TEMU !!!

12:20-znam ten przepis (zresztą chyba jak każdy). Historykiem jednak nie jestem, ale kiedyś historią się interesowałem. Po prostu sprostowałem post założycielski, bo chyba wypada pisać prawdę historyczną, a nie stosować "politykę historyczną". Twoja ironia jest więc zbędna.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

12:27. Ja też podałem ci prawdę historyczną, bo ten przepis na bimber pochodzi z czasów, gdy wódka była na kartki. To nie prawda historyczna?Tak na marginesie, ciekawe, że ty ten przepis również znasz? Czyżbyś w zaciszu domowym.... tyle mi zostało, co mi nakapało?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

12:42-podchwytliwe pytanie. :)

Zgodnie z prawdą napiszę, że nie łamałem przepisów dotyczących domowej produkcji alkoholu. Ale bimber kiedyś widziałem na własne oczy. :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Biło się wiele narodowości, a dzisiaj rządzi Polską naprawdę zupełnie inna. I to mnie wqrwia.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

11:50-też nie wiem, kim jesteś, ale chyba nie "wykształciuchem" skoro piszesz o "banderze". Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na tym forum - np. tego, że bitwa pod Grunwaldem była bitwą morską (względnie na innym zbiorniku wodnym). Do tej pory mi się wydawało, że "pod banderą" to się walczy przy użyciu środków pływających. :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jednak nie zrozumiałeś sarkazmu, znawco historii. Daj se siana ze swoimi mądrościami. Obejrzyj lepiej w internecie rozmowę naszego Prezydenta z ruskimi jajcarzami. Tu się prawda historyczna dzieje na naszych oczach, cały świat się śmieje, a ty dupę Grunwaldem zawracasz.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

12:58-to bądź łaskaw "miłośniku" sarkazmu napisać, na czym ten sarkazm polegał? Zwyczajnie się pomyliłeś i użyłeś niewłaściwego słowa. Udawanie teraz sarkazmu nie jest dobrym chwytem, bo czasem można się zwyczajnie przyznać do błędu.

To nie ja zawracam dupę Grunwaldem, tylko jakiś "wielbiciel" historii chciał błysnąć. Rozmowę Dudy czytałem. Bałem się jej odsłuchać znając "biegłość" językową Dudy. Wiadomo, że polski wywiad (a raczej kontrwywiad) został ośmieszony. Mnie jednak, mimo wszystko, bardziej interesuje rozmowa telefoniczna braci Kaczyńskich tuż przed katastrofą w Smoleńsku. Jej z chęcią bym posłuchał, bo pewnie nie tylko Ruskie ją nagrali. Mam nadzieję, że się doczekam jeszcze za życia Jarosława.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

13:23. Nie wiem dlaczego masz do mnie jakieś pretensje? Piszesz do dwóch różnych osób, ale nie ważne. Hitem dnia jest międzynarodowa rozmowa pana Prezydenta i ubaw po kokardy.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

13:28-być może tak jest, że piszę do dwóch osób. Jeżeli doszło do nieporozumienia, to przepraszam.

Dlatego w swoim poście z 12:27 pisałem o ironii. Ale niech Ci będzie, że zastosowałeś sarkazm. Pozdrawiam!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jeśli doszło do takich numerów, jak z tym telefonem do Prezydenta, to jest nadzieja, że nagranie sprzed katastrofy smoleńskiej też niebawem poznamy w internecie. Również pozdrawiam.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

13:36-czasem warto wyjaśnić nieporozumienie.

Nawet można przypuszczać, kiedy usłyszymy rozmowę braci - wtedy, kiedy Polska pod rządami PiS-u przestanie realizować politykę Putina zniszczenia Unii Europejskiej. Czyli nie doczekamy się tego prędko. :(

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Albo pod Banderą, przy użyciu siekier i innych środków rozprówających, 12:52.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

13:00-dopiero teraz zauważyłem tego posta i nie muszę się nawet domyślać, na kogo głosowałeś. Będę jednak miły i może przyswoisz poprawną pisownię. A wygląda ona w ten sposób: rozpruwać. Powinieneś więc napisać "środków rozpruwajacych".

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mówiąc krótko, za Dudy cofnęliśmy się w rozwoju o 610 lat. Zawsze to jakieś osiągnięcie.

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

A rano obudziłeś się mokry? :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

nie pie... głupot bo zesr... sie można

Gość_m
      Zgłoś
      Odpowiedz

Z uśmiechem na twarzy nasz żond rozprawia się z pedofilią!

https://www.rp.pl/Polityka/200719524-Wybierano-komisje-ds-pedofilii-Marszalek-Witek-nie-mogla-powstrzymac-smiechu.html?

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Druk Technika Drukarki Komputery Serwis
Branża: materiały eksploatacyjne do drukarek