No i kto by pomyślał, że pod tarcze antykryzysową podpięto wprowadzenie nowych podatków. Ten podatki mają walczyć z kryzysem?
Mój kraj taki piękny
NIE NA MOJE NERWY
"Stałam na poczcie ponad dwie godziny. Obsługujaca w KAGAŃCU spytała mnie dlaczego ja go nie mam. Odpowiedziałam jej, że nie jestem psem na tresurze i że jej obowiązkiem jest mnie obslużyć.
No patrzcie nie jestem tacy jak wszyscy. Jestem jakimś odszczepieńcem. INNA, OBCA.
Wciąż jesteś obcy tu niby wróg"
SZCZEPIONKI. WHO wejdzie ci do domu, przypnie pasami i zaszczepi modyfikującą DNA szczepionką hybrydyzującą gatunek ludzki.
https://www.bitchute.com/video/gVB6grZOPCn9/?fbclid=IwAR2KDT_YT-hXqzPSvXaoqKqFoFxTaFFEbsveKN9nZyz251m-Fq8JPx2lCus
Bawią się ludźmi bo mają już wszystko.
Nie powinna cię obsłużyć tylko wezwać policję. Głupotą jest noszenie masek tam gdzie nie ma ludzi ale tam gdzie są powinny być.
Nie ma bardziej wytresowanego od ciebie.
A ty nie dość że kłamca, to jeszcze wariat na sznurku innych wariatów.
przyjmujesz znamie na ręke lub czoło czy nie ? rząd już się zatroszczył o was i ma stosowne umowy z who a who z gatesem, gates mówi od dawna że trzeba wyludnić planete bo jest przeludniona.. i taki człowiek teraz się troszczy o twoje zdrowie szczepionką, nie wydaje ci się to tak jakby trochę dziwne ?
Człowieku, foliarze drastycznie przekręcili słowa Gatesa.
Ty jesteś foliarzem.
Co innego możesz pisać? Wypad do swoich walniętych kolegów na FB, a nam przestań truć dupę - i tak każdy cię zlewa, boś głupek.
Foliarze są wszędzie. To plaga współczesnego internetu. Szczęście w nieszczęściu, że te oszołomy wykańczają sami siebie siedząc 24h/dobę przed kompem poszukując "tajnych informacji".
Śmiech na pustej sali.
Maseczki szkodzą zdrowiu. Powie to każdy lekarz. Dłuższe noszenie doprowadza do zapalenia płuc.