TAXI IKAR ostatnio robi zbiorke kasy dla swojego drivera,ktory rozbil bryke, czy ta firma dziala, darmo wozac ludzi po ostrowcu,o co w tym wszystkim chodzi. Z tego co wiem to kazdy taksowkarz ma wlasna firme jednoosobowa ktora powinna przynosic jakis zysk, jak nic nie zarobil i nie odlozyl w tej branzy to moze niech sie wezmie np. za koszenie trawy u ludzi ktorzy nie maja na to czasu- kosiarki na pewno nie rozbije na drzewie.
Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.
A jeśli nie chcesz pomagać - nie przeszkadzaj.
https://www.mbank.pl/indywidualny/kredyty/kredyty-samochodowe/kredyt-samochodowy/ - można pożyczyć z banku
Nie rozumiem,przechwalają się ,że zarabiają po 6 tys.miesiecznie na czysto,a tu na zakup rupiecia zbierają.Dlaczego 18 tys.?Samochód można kupic już za 5-6 tys.ww dobrym stanie.Janusze biznesu KJM.
Solidarni koledzy z korporacji mogą po tysiączku rzucic i samochód jest.Gdzie wasza solidarność?Żenada i żal.
A ubezpieczenie nie wypłaci?. Mnie zepsuł sie laptop do pracy i nie latałem po zbiórkach.
Tak się właśnie kończy kozaczenie przez kierowców taxi jazda na ulicach. Wymuszanie pierwszeństwa i wieczny pośpiech na pograniczu kolizji. Cwaniakowanie i jazda bez wyobraźni. Oto ostrowieccy kierowcy taxi. Pozdrawiam.
Jak mają ochotę ,i pieniądze ,to co cię obchodzi , chyba że jesteś zkonkurencją z innej korporacji .A tak od siebie ,czy kurna w tym kraju musi być każda inicjatywa krytykowana. Trzeba ten kraj zaorać ,i odnowa odbudować po 300 latach.
Ja tam widzę 15 tys., polaku-cebulaku.
A moze zrobcie zrzutke dla mnie. Chce jezdzic na taxi i najlepiej w taxi ikar - mam prawo jazdy ale nie mam samochodu,licencji,kasy,koguta ani nic na poczatek zeby rozkrecic taka dzialalnosc. Jestem fajny,mily,uprzejmy,kolezenski. Moze z 50 tys wystarczy, tak mysle
mi sie wydaje ze ten pan powinien isc sobie spokojnie do innej roboty do kogos i dac sobie spokoj z taksowka. bylo by chyba najlepiej
Nie ma co oceniać kompetencji kierowcy, każdy może mieć wypadek.
Ale pożyczyć na auto do pracy jakoś tak bardziej elegancko, niż zbiórkę urządzać.
Kto chce, to niech płaci.
Taksówkarz nie zarabia kokosów a w razie awarii czy wypadku koszty są tak wielkie że nie jest w stanie ich dźwignąć
Własna działalność to nie bajka...
Nikt nikogo do niczego nie zmusza przecież... Chcesz pomóż nie chcesz nie pomagaj
.... Ale.... Nie obrażaj, nie krytykuj....
Nikt nie wie kiedy co i kogo spotka
Trochę empatii