Zamiast jezdzic taksowką ,kup sobie slownik
Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz! Sam lub sama piszesz z błędami. Pozdrawiam.
To buraki na drodze i dla pasażerów gbury nie tylko ikar ale inne taxi też,brak profesjonalizmu. Wstyd!
To trzeba bylo sie przejsc te 3 km zostalo by ci w kieszeni te 30 zl i jak sie to mowi ruch, czy sport to zdrowie, a nie posadzic tylek i wiez mnie, moze jesxcze za darmo.
Z tego co wiem to Ikar opłatę początkową ma niższą od innych ale za kilometr ma więcej niż reszta korporacji , czy to dużo czy nie dużo to już inna kwestia. Ale biznesmeny ostrowieckie by chciały żeby ich za darmo może wozić , jak Cię nie stać zjebie na takse to komunikacja miejska za 3 zł albo piechotą dzbanie. Każdy taksówkarz jeździ po to żeby zarobić a nie wozić zjebów za 5zl. Każdy ciora swój samochód, ma swoje opłaty i oczywiście musi zarobić na siebie i rodzinę. Stan Ty na postoju i zobaczymy za ile będziesz jeździł cwaniaku. Jak mnie nie stać na mercedesa to jeżdżę fiatem, jak Cię nie stać na taxi to piechotą.