Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Teczowy piatek !

Ilość postów: 90 | Odsłon: 2426 | Najnowszy post
  • Teczowy piatek !

Czy dotarla juz do Ostrowca nowczesnosc w domu i zagrodzie , czyli teczowy piatek ?

Gość_Benia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Teczowy piatek !

W mieście z największym poparciem dla PIS? Wątpię, by cywilizacja dotarła tu w tym stuleciu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ostrowiec jest ciągle czerwony, dlatego cywilizacja ciągle z opóźnieniem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gdzie niby czerwony? Wszystkie urzedy, zakłady pracy, szpitale itp. obsadzone rodzinami i kumplami z PIS-u.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Teczowy piatek !

PIS tu nie ma nic do rzeczy. Po prostu coś takiego uważam za zamach na moje prawa i jeśli tylko dowiedziałbym się że w szkole mojego dziecka coś takiego zorganizowali, poruszyłbym niebo i ziemię aby ukarać takiego dyrektora. No to tyle.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zajęcia na temat empatii, tolerancji i akceptacji innych osób to według ciebie zbrodnia?

Gość_Kinga
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dla każdego homofoba to zbrodnia.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wychowaniem mojego dziecka zajmuję się ja, a nie jakieś LGBT-owskie typy. Uczę dziecko tolerancji, ale nie w takim znaczeniu, aby ktoś zasiewał w nim chęć bycia kimś innym niż jest. A może i jednym i drugim i robienia z siebie klauna. Szkoła ma zajmować się nauką i wychowaniem zgodnie z wytycznymi przyjętymi ustawami w Polsce. Nie życzę sobie, aby ktokolwiek spoza szkoły bez mojej wiedzy zajmował się jego wychowaniem.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bardzo dobrze napisane.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

A kto nakazuje twojemu dziecku bycie kimś innym niż jest? Przeciez w tych marszach chodzi o tolerancję a LGBT walcżą o prawa dla siebie, a nie zabieranie tobie praw.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Skończ już z tą tolerancją. Ja tam do nich nic nie mam ale wara im od mojego dziecka. Niech swoje sprawy rozwiązują w zaciszu własnej alkowy. Nie muszą się tym chwalić na cały świat o żądać akceptacji. Dla mnie to nie jest, nie było i nigdy nie będzie normalne. Żadne homo lobby tego nie zmieni. Mam gdzieś poprawność polityczną.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A więc wyobraź sobie że masz dziecko, której odkrywa że podobają mu się rówieśnicy tej samej płci. Jednocześnie ono już wie, bo wszyscy o rym mówią że takie uczucia to dewiacja, są złe, niemoralne i ma, sie z tym ukrywać. Chciałbyś żeby twoje dziecko przechodziło coś takiego? Zęby myślało sobie ze jest złe i nic nie warte bo jest inne? Infolinie pękają w szwach od telefonów młodzieży z takimi problemami. A już jak maja rodziców takich jak ty to prawdziwy dramat. Bo pól biedy jsk ma kochającego i akceptujacego rodzica, dla którego orientacja nie jest najważniejsza tylko to, żeby było szczęśliwe.

Gość_Kinga
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie chcialbym żeby przechodzilo coś takiego, ale i nie chcialbym żeby sie afiszowało marszami ,piątkami etc. bo byli są i będą w mniejszości.

Gość_antek z lożyKopernik
                Zgłoś
                Odpowiedz

I co z tegorocznych że są w mniejszości? To znaczy że ma ich nie być widać? Bo zaburzaja ci poczucie estetyki?

Gość_Kinga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

niech sobie żyją ale nie tak nachalnie że im się należy bo są odmienni

Gość_ktoś.
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czy to ze zaakceptujesz taką osobę jest dla ciebie karą? Przecież gdyby nie spotykali się z brakiem akceptacji to nie byłoby mowy o tym. Zacznijcie od siebie.

Gość_Kinga
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie ma i nie będzie akceptacji dla czegoś takiego. Jak ktoś nie ma nóg to godzi się z tym że jeździ na wózku. Tak samo powinno być z homoseksualizmem. Powinni pogodzić się z tym, że w związku małżeńskim nie będą, nie mówiąc już o posiadaniu dzieci. Można się realizować w życiu na wiele innych sposobów jeśli nie da się inaczej.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Tolerancja i akceptacja , nie oznacza , ze te osoby beda na sile szerzyc swoja ideologie jako podstawe wlasnie tych dwoch pojec . Ja moge tolerowac kogos kto jest na rauszu i plecie glupoty .Nie bede tolerowac kogos kto zmusza mnie do picia , bym i ja zachowywala sie tak jak on .. Celowo uzylam takiego przykladu z prostym slownictwem , by uzmyslowic, ze pod pojecia: tolerancji i akceptacji, niektorzy chca podpiac swoje bezwarunkowe ja . Te dwa.pojecia dzialaja w obydwie strony .

Gość_Benia
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -