To nie jest żadna ideologia. Ile razy można powtarzać?
Najlepiej w izolacji, prawda?
nierozumiem po co się pokazywać na marszach ! nie interesuje mnie co w łóżku robią
Bardzo to ckliwe co piszesz ale ja tego nie kupuję. Nie chodzi o to żeby dziecko myślało że jest złe ale nie można mu wmawiać że normalne jest coś, co normalne nie jest. Dramat to jest z takimi osobami jak Ty, które próbują wmawiać innym bzdury. Dla mnie homoseksualizm jest zaburzeniem i takim pozostanie. Nie mówię że jest to złe ale nie należy nikogo okłamywać że jest to normalne bo nie jest. Przykre ale prawdziwe.
Ta "ckliwosc" to życie wielu ludzi. Ich jedyną "winą" jest to że się tacy urodzili. Ktoś inny jest niewidomy, ktoś ma garba lub nie ma rąk a oni urodzili się z orientacją która wam nie pasuje.
Czy z tego powodu mamy uważać że są normalni ? Daj spokój. Oni domagają się małżeństw i posiadania dzieci, których oczywiście nie są w stanie sami sobie urodzić. Niewidomi czy garbaci nie robią takiej szopki. Albo ludzie ich akceptują albo nie, tak samo zresztą jest z każdym zdrowym człowiekiem.
Kinga.... doucz się... potem pisz. Zdarza się bowiem, że wariatem staniesz się żyjąc w zwariowanym społeczeństwie. Oczywiście zdarzają się też przypadki niezależne od otoczenia. :))
Twierdzisz, że mam za twoją przyczyną doczynienia z wariatem? :))
Jeżeli nie rozumiesz własnych wypowiedzi, to jest to Twój problem.
Co takiego gościu 15:49 ? Rozumiem że może Cię irytować elokwencja Felice123 gdyż Ty jej poziomu nigdy nie osiągniesz. Zastanawiam się natomiast co takiego Cię bawi ?
Jest elokwentna i irytująca. Nie widzę w tym żadnej sprzeczności. Ty natomiast pojawiasz się zawsze w 5 minut po "krytyce" Felice123, by nas o jej elokwencji poinformować (sic!). Bawi mnie wszędobylskość - wszak internet ma uczyć i bawić, nie?
To, że dla Ciebie jest irytująca nie oznacza że wszyscy tak maja. Wiesz, jak mnie coś irytuje to staram się to ignorować i tyle. Każdy ma prawo pisać i wyrażać swoje zdanie i nie można tych osób obrażać tylko dlatego że coś nam się nie podoba. Jeśli zaś o mnie chodzi, mam teraz chwilę wolnego czasu i obserwuję sobie ten wątek więc mogę odpisywać na bieżąco. Nie ma w tym żadnej sensacji. Zabawne natomiast jest to, jak Ty próbujesz dyskredytować Felice123, zupełnie jakbyś jej zazdrościł.
Twoje wazeliniarstwo wzgledem kogos kogo nie znasz.