18.32 Babcie tak mają, nawet te przyszywane.
17:01, niestety, ale to ty powielasz bzdury i siejesz ten lewacki farmazon, o empatii, tolerancji i akceptacji, ale ani słowem nie zajakniesz się, że te grupy tak naprawdę walczą o przywileje, włącznie z adopcją dzieci, a ta tolerancja i akceptacja, to tylko tak przy okazji. Przede wszystkim, to mylisz pojęcia, bo tolerancja i akceptacja, to dwa różne pojęcia. Można tolerować i tak przez dziesięciolecia było w Polsce, ale żadna grupa, w tym przypadku o innej orientacji seksualnej nie może zmuszać do akceptacji, bo to już jest ograniczenie mojej wolności do wypowiedzi. Tak, toleruję osoby, które są innej orientacji, bo mi to zupełnie lotto z kim oni sypiają, chociaż z obserwacji osób z którymi miałem okazję pracować, a było ich bodajże 6, nie można powiedzieć, że są to osoby, nazwijmy to, stałe w uczuciach do jednego partnera. I jeszcze jedna ważna kwestia. Jeśli na sztandarach i ustach ma się hasła, miłość, tolerancja, akceptacja, to obowiązuje to w obydwie strony, bo inaczej zostaje się plugawym hipokrytą.
Skończ już te swoje dyrdymały. Homoseksualizm nie jest niczym normalnym i tak już zostanie mimo tego, że homo lobby robi wszystko żeby tak nie było.
16:29 bycie homosiem tez powinno byc karane.
Jaki związek ma ten link z tematem ? Pedofile trafiają się wśród każdej grupy społecznej i zawodowej. Wśród księży niestety też. Nie zmienia to jednak faktu że homoseksualizm nie jest normalny i nie powinien być propagowany.
Ano taki że większość tutaj się wypowiadajacych stawia znak równości gej=pedofil. Jest to ogromnie krzywdzące dla większości z tuch ludzi. Nie dość że urodzili się z powszechnie niekaceptowaną orientacją to jeszcze z niewiedzy są od razu traktowani jako ci co dybią na cnotę małoletnich.
A tymczasem rodzice nie dostrzegają niebezpieczeństwa gdzie indziej. I jeszcze ta hipokryzja tego księdza i śpiewającychz nim psalmy kobiet. Tojest straszne!
Nikt nie stawia znaku równości tylko stwierdzamy oczywisty fakt że większość pedofilów jest również gejami. Są na to badania. Jeśli chodzi o niebezpieczeństwo to jest ono wszędzie, bez znaczenia czy to będzie zwykły nauczyciel, instruktor, policjant czy ksiądz. Ba, to może być nawet zwykły ojciec. Druga sprawa. Nie ma czegoś takiego jak orientacja, to wymysł gejowskiego lobby. Homoseksualizm jest zaburzeniem psychicznym i tyle. Człowiek jest tak stworzony że lgnie do płci przeciwnej bo takie są uwarunkowania biologiczne, chodzi o przetrwanie gatunku. Fizycznie dwóch facetów czy dwie kobiety nie mają żadnego dopasowania, zaprzeczysz ?
To nie jest zaburzenie psychiczne bo tego nie da się wyleczyć.
Czy wg ciebie cywilizacja to jest to od pasa w dół?
Tęczowy piątek w Polsce nie wypalił. W bardzo wielu dużych miastach akcji nie było.
Nie wypalił bo ludzie nie są głupi i nie dadzą sobą manipulować. Brawa dla narodu.
Nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko w szkole obchodziło tęczowy piątek.
Ale z ulgą powitasz wiadomość, że skopało jakiegoś dzieciaka razem z księdzem, wyzywając go od pedałów.
Pedalstwo trzeba tepic! To wynaturzenie. Powinien byc sposob leczenia wynaleziony.