Czy może mi ktoś doradzić jaki wziąć telefon
I gdzie? Potrzebuje tylko na kilka miesięcy
pobytu w Polsce. To chyba musi być na kartkę,
żeby nie było kontraktu.
Zależy mi żeby mieć watsapp i messenger!
Super! Będzie tanio!
Może kupię dobry telefon nie drogo.
Ale jaki plan ba kartkę i gdzie?
https://virginmobile.pl/oferty/karta
#MINI 9
9 zł/mc
1 GB Internetu
+ 10 GB GRATIS*
300 sms-ów do wszystkich sieci
300 minut do wszystkich sieci i na stacjonarne
Aktywuj: *222*09#
(pakiet jest ważny 30 dni od momentu aktywacji)
Wszystko super,ale jak to zrobić
Muszę mieć swój numer już
Wow,ale prymitywny SPAM!!!
Mieszkam w Meksyku na stałe.
Jade do Polski na święta i chce się dowiedzieć jak mogę dostać telefon na kartkę bo mój nie będzie w Polsce robił!
Czego nie rozumiecie mądrale?!
Jak przyjedziesz. Idziesz do kiosku, jakiegos sklepu i kupujesz karte zestaw startowy prepaid i juz. A jak nie masz telefonu to jakis mozesz kupic w lombardzie jak ktos wyzej napisal albo w sklepie typu mediaexpert.
1.44
Nie ściemniaj, jak mieszkasz w Meksyku, to masz telefon. Jeśli tam się znalazłeś to poradzisz sobie z telefonem w Polsce. Naiwnych nie sieją, rosną sami.
Nie umiem ci doradzić gdzie kupić w Polsce telefon komórkowy i to jeszcze na kartę, ale wydaje mi się że powinien być w autoryzowanych sklepach z telefonami,jeśli takie są. Na pewno kupisz w Warszawie i Krakowie, tam jest duże centrum handlowe i powinni mieć coś co obsługuje aplikacje, ale nie jestem pewien. Sprawdź w internecie czy nie prowadzą czasem sprzedaży wysyłkowej. Życzę udanych zakupów!
Taa a oprócz Warszawy,Krakowa jest także Paris,London,oraz New York tam mają jeszcze większe centra handlowe i tam na pewno kupisz telefon..xD.