Jestem tam 35 lat już!
Nie byłam w Polsce od tamtego czasu ,
dlatego pytam.
Jeśli kogos uraziłam to trudno,przepraszać nie będę.
U nas w Polsce telefony z komórki są dopiero od 25 lat i można je tu kupić.Taki telefon musi mieć kartę SIM i być zarejestrowany w sklepie telefonicznym i musi posiadać swój własny ekran i głośnik. Lepsze modele mają też klawiaturę a pozostałe sam dotyk i można nimi zarządzać palcami od ręki.Takie telefony produkują także światło ,bo same świecą z przodu i od tyłu ale do tego wymagają prądu elektrycznego podawanego do jego wnętrza poprzez specjalną dziurę
Właśnie sprawdziłem informacje u źródła i aktualnie telefony można kupić w autoryzowanych ośrodkach w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Opatowie i Łagowie.
Aktualnie tylko w największych miastach, tych wymienionych. Telefon to nie jest bylejakie urządzenie które można sobie kupować gdzie popadnie i bylejak, trzeba się o niego postarać
Sony Ericsson W200i, K800i ,mogę polecić ,bo mam i są dobre i mają dobrej klasy radio FM,co obecnie jest rzadkością
Faktycznie taki telefon jak BARTEK to dzisiaj można powiedzieć skarb kolekcjonerski i nie każdy może go mieć.
Właśnie wróciłam z jednego z centrum komórkowych, w Opatowie i faktycznie mają tam telefony!Kolejka była bardzo długa!A wy ,czy już byliście?