przed świętami pojawił się salon z telefonami także w Ostrowcu, nareszcie dołączyliśmy do najwięszych miast!
Byłem na otwarciu tego salonu.Kupujacych witano chlebem i solą.Łzy wzruszenia ściskały gardło,gdy poczułem kształt telefonu pod moimi palcami.Mój ukochany srajfonik -nareszcie go mam.Na razie jest malutki i wymaga opieki,ale już z Messengerem daje sobie radę.Taki zuch.Jestem tez uradowany wielce,że dorównaliśmy centrom handlowym ,które mieszczą się w London i Paris oraz w Łagowie.
przez ten nowy salon będzie jeszcze więcej małych 4 letnich dzieci umierać w kopalni przy wydobyciu kobaltu w Afryce
Gdzie ten salon? Za Ile mozna kupic telefon! Chodzi mi Zeby tylko mozna miec w nim WhatsApp zebym
mogla do corki do USA dzwonic!?
Dp dynkowa będzie się można nim dodzwonić?
W moim telefonie można dzwonić i wysyłać sms-y. Z nieznanych przyczyn nie jestem widoczny na messengerze,ale za to mam normalną listę kontaktów i teoretycznie powinno się dać dzwonić i pisać smsy do każdej sieci,ale tak się jednak nie da.Nie mam dotyku
Projektanci telefonów ubzurali sobie że każdy kto chce korzystać z messengera musi posiadać dotykowy ekran ,a jego telefon ma być jednocześnie komputerem. Ja tak nie chce, bo telefon ma mi służyć tylko do kontaktów i tyle i na dotyk nie przejdę, bo po pierwsze lubi się popsuć,po drugie dużo miejsca zajmuje,po trzecie nie da się obsłużyć jedną ręką tak jak zwykły telefon i wymaga ode mnie klikania ,co jest irytujący,bo ja wolę wciskać klawisze a nie klikać.Tyle w temacie
Jo mom jeszcze lampowy i działa.Rubin made in ZSRR.Cieżki i wieki ,kawał telewizora jest.