Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Terma gazowa - fachowiec

Ilość postów: 23 | Odsłon: 1000 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Terma gazowa - fachowti.iec

Przy gazie nic nie zamierzam robić bez fachowca z uprawnieniami więc spokojnie.

Gość_Piter
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak nie zamierzasz, jeśli piszesz o zakupie membrany i pewnie sam ją chcesz montować? Zastanowiłeś się, że narażasz siebie i innych? Z gazem nie ma żartów. Piszesz od kilku dni na forum, zamiast zgłosić do Spółdzielni, gdzie są fachowcy z uprawnieniami. Na pierdoły nie szkoda kasy, ale na poważną naprawę żałujesz. Nie umiem zrozumieć głupoty niektórych ludzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Widzę że lepiej wiesz co chcę zrobić ode mnie. Przeczytaj pierwszy post "Mam problemy z termą gazową, szukam niedrogiego fachowca. Trzeba upuścić bardzo dużo wody zanim się załączy.". Jak ktoś mi podpowiedział proste czynności typu wyczyszczenie sitek w kranie to je zrobiłem. Dziękuję za porady, nie pozdrawiam hejtera.

Gość_Piter
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dzięki za wdzięczność i nazwanie mnie hejterem. Zastanowię się, czy już dzisiaj nie zareagować stosownie wobec zagrożenia publicznego, jakie stwarzasz. Nigdy nie wiesz, chłopcze z kim rozmawiasz na forum, to czasem warto się hamować. Kulturę wynosi się z domu rodzinnego. Potem już się nie da nadrobić zaległości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeszcze raz powtarzam, że szukam fachowca i nie zamierzam sam robić nic przy termie. Mam już umówioną osobę z uprawnieniami, kończę dyskusję, bo nie ma ona sensu. PS. w sitkach w kranach faktycznie nazbierało się bardzo dużo nieczystości, warto je było przeczyścić.

Gość_Piter
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -