Przy gazie nic nie zamierzam robić bez fachowca z uprawnieniami więc spokojnie.
Jak nie zamierzasz, jeśli piszesz o zakupie membrany i pewnie sam ją chcesz montować? Zastanowiłeś się, że narażasz siebie i innych? Z gazem nie ma żartów. Piszesz od kilku dni na forum, zamiast zgłosić do Spółdzielni, gdzie są fachowcy z uprawnieniami. Na pierdoły nie szkoda kasy, ale na poważną naprawę żałujesz. Nie umiem zrozumieć głupoty niektórych ludzi.
Widzę że lepiej wiesz co chcę zrobić ode mnie. Przeczytaj pierwszy post "Mam problemy z termą gazową, szukam niedrogiego fachowca. Trzeba upuścić bardzo dużo wody zanim się załączy.". Jak ktoś mi podpowiedział proste czynności typu wyczyszczenie sitek w kranie to je zrobiłem. Dziękuję za porady, nie pozdrawiam hejtera.
Dzięki za wdzięczność i nazwanie mnie hejterem. Zastanowię się, czy już dzisiaj nie zareagować stosownie wobec zagrożenia publicznego, jakie stwarzasz. Nigdy nie wiesz, chłopcze z kim rozmawiasz na forum, to czasem warto się hamować. Kulturę wynosi się z domu rodzinnego. Potem już się nie da nadrobić zaległości.
Jeszcze raz powtarzam, że szukam fachowca i nie zamierzam sam robić nic przy termie. Mam już umówioną osobę z uprawnieniami, kończę dyskusję, bo nie ma ona sensu. PS. w sitkach w kranach faktycznie nazbierało się bardzo dużo nieczystości, warto je było przeczyścić.