Do 18.32 27.10.18 ,gdzie wygrał te wybory weź ty się obudź bo to żałosne co piszesz.
9A co PIS do pomnika "zk"
Koszmarek i tyle Oj.Panie Prezydencie No co to jest ?
A w Pulsie powiatowym już pisaliśmy o tym...
100 lecie odzyskania niepodległości a tam fragment Konstytucji 3 Maja i nazwiska obecnych radnych tylko miejskich , bez sensu, i na dodatek robienie podziałów ,po co ? Jaka idea temu przyświecała ?
To umniejszanie roli i wkładu w wyzwolenie Polski przez Marszałka to próba zmiany historii . Jestem zniesmaczona
Ile nas to cudo kosztowało?
:( No comments !
A ta tablica zasłużonych
I ostrowiecki top kibol !
Gościu 00:14 bo może tę tablicę /nie na temat/ redagował pan z 10:45.
My ,no właśnie!!!!!!!!!!!!!! i my zakładamy takie tematy???? A Puls na 100% przestanie istnieć i mówią to my ,teraz.
Ptoka/ wrone/ wróbla to ma twoja partia w godle bolszewiku pisowski.
Czekam na tablicę zasłużonych wmurowaną w ściany Browaru ;p
Bardzo mądra wypowiedz gościu 20:08 str 1.
"Widać, że ten świat kurewski,
tylko lipa, pic i kanty
jeśli nawet sam Broniewski
już zaczyna pisać anty... "
Może by tak poczytać mądrych twórców i mocno zastanowić się nad ludzką egzystencją?
Jakie Miasto taki pomnik /maszt ? smutne to! :(
Wątek ornitologiczny czy medyczny dotyczący wady wzroku nie powinien mieszać się z obchodami odzyskania niepodległości.
Wąsów Piłsudskiego nikt pod lupą nie ogląda i nie ocenia czy podobne, czy nie a orła od wrony rozróżnić nie potraficie.
Boli przegrana ...
I te wasze teksty "nasza mieścina" - dlatego przegrywacie, bo nie ma w was żadnego lokalnego patriotyzmu i poczucia dumy z mieszkania w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Tym pomnikiem wracamy do tego co było, tj. do czasów, gdy pomniki stawiali nie potomni jako wyraz pamięci o zasłużonych w słusznej sprawie przodkach lecz stawiali je sobie sami ludzie przekonani o swojej wyższości. Dużym niesmakiem jest dla mnie umieszczanie nazwisk na tablicy. Czy składając kwiaty pod tym pomnikiem ( ja oczywiście tego nie uczynię) przypadkiem nie zegniemy kolan w hołdzie przed ludźmi, których nazwiska tam zostały bezsensownie i czysto przypadkowo umieszczone ?
Panie Górczyński, Piłsudski jest tylko jeden...Pan i inni nie macie z Nim nic wspólnego.
Piłsudski jest tylko jeden!
https://www.facebook.com/ZEROdlaKK/photos/a.1612737532181947/1787189061403459/?type=3&theater