Ach Ty i te Twoje fobie antykościelne. Musi Ci być z tym naprawdę ciężko. Po Tobie śladu nie będzie a Kościół dalej będzie istniał ;)
Coś słabo się wysiliłeś ;)
Ciekawe... Czy Marszałek też miał takie "fobie"...
Możliwe że miał, nikt nie jest idealny.
lucyna ogarnales kim jest ciemniak czy tylko skonczylo sie jak zwykle na szczekaniu? chlopie ciagle sie kompromitujesz. Wez sie za jakas sensowna robote jesli wogole w niej jestes a jesli tak to powinni takiego darmozjada wyrzucic na zbity pysk :)
Nie zabierajmy Mu tego co "cesarskie". Pod pomnikiem pamiętamy o człowieku i Jego dziele, Bogu - co najwyżej w myślach dziękujemy za wielkiego Polaka.
Pamiętajmy też, że Piłsudski - wielki mąż stanu- był też autorem powiedzenia, którym przebiję ten cytat, który ty DiLuce- zwoleniku masztu- tu w linku przywołałeś: " Głowa moja jest pełna sprzeczności". Człowiek szczery potrafi się do tego przyznać.
Bo Bóg jest tylko jeden. Tylko On się nie myli. Ja Bogiem nie jestem i nie pretenduję. :))
Widzę, że swoją ortografię co do pisowni partykuły "nie" z imiesłowami - dzięki mnie trochę już podciągnąłeś :))
Słusznie.... uczyć się trzeba od mądrzejszych :))
Lokalny patriotyzm? Duma z mieszkania w Ostrowcu? Serio? Przeciez to jest dla 90% osob przypadek biologiczny bedacy wynikiem narodzin i pomieszkiwania w takim a nie innym miejscu. Dumnym mozna i trzeba byc z rzeczy na ktore mialo sie wplyw, do ktorych sie przylozylo reke, a nie wydarzyly sie przez wypadek narodzin.
Jesli ktos sie do Ostrowca przeprowadzil z innego miasta lub wsi - to faktycznie, moze miec jakies powodu do dumy, bo przylozyl do tego reke, jest to jakims tam jego osiagnieciem. Ale bycie dumnym z czego co sie wydarzylo samo przez siebie bez przylozenia reki do sprawstwa jest zwyczajna pycha jesli nie po prostu glupota i nadmuchanym ego.
A mnie się ten maszt podoba.
Braaaawoooo Felice123 nie masz sobie równych intelektem na ty Forum, dlatego tak szczekają na Ciebie:)