Czyżby pani miała duży deficyt prącia i ja tak pobudził wpis Twardego? proponuje wibrator i rozwinie pani żagle do tego chyba bez grzechu? a może z Grzechem?
Wpisy typu :
Odp.: Dzień Pański - kolejny
Jeszcze byś się dobrze krztusił
Twardy@2018-09-16, 11:00ZgłośOdpowiedz
....wywołują we mnie tylko politowanie. To adekwatne odczucia do tego typu wpisów.
Jak na ciebie działają, to może @Twardy da ci się skusić :))
120 tys. Za maszT Niepodległości ?! I nawet na maszcie lans! Żenada :(
Gościu 05:56 otoczenie przeciętnych ludzi i w ten sposób tworzą się dyktatury.
He,he. Jeszcze dobrze byś się krztusiła. A Tobie wszystko się z jednym kojarzy. Coś mi się zdaje że jakaś mało dopieszczona jesteś. No cóż, z takim charakterem. Każdy ma na co zasłużył. A Twardy to min. nazwa czołgu PT-91.
Trzeba zapytać Radnych których nazwiska są na płycie pomnika czy wyrazili na to swoją zgodę czy to kolejna samowola.....
Kilka razy byłem w Białorusi w obwodzie grodzieńskim.Każda odbudowa tamy na Kanale Augustowskim lub odrestaurowanie zabytku była opatrzona informacją że wybudowano dzięki Aleksandrowi Łukaszence.Jak widać dobre wzorce przeniosły się do nas.
Nie dość że mitonan to jeszcze struga wariata próbując przykryć mitomanię. W tę stronę zasada "klina klinem" nie działa, wręcz przeciwnie....tylko uwypukla niepożądane zjawiska.
Co do czołgu zaś w kontekście "niedopieszczenia" mitomana, którym niewątpliwie jesteś, to uwazaj żeby ci lufy nie oberwało od nadmiaru gadania bajkodzieju.
Acha i jeszcze jedno...prawdziwi mężczyźni o wielkosci nie mówia, tylko wielkość jest ich rzeczywistym udziałem :))
Oooo! Niewątpliwie lekarz psychiatra się wypowiedziała z kilkoma doktoratami w tej dziedzinie. Nie potrafi zrozumieć że nie wszyscy chcą mieć taki nick jak Felice z cyferkami. A jak komuś podoba się nazwa czołgu to już mitoman chwalący się swoją męskością. Idąc tym tropem to pewnie już sama świeczka podnieca cię do czerwoności. Przykro mi ale cóż... choroba nie wybiera. Radzę czym prędzej udać się do odpowiedniego specjalisty. Może choć nogi uratują.
Mam taką zasadę...tak jak od plotkarzy, tak i od krętaczy staram trzymać się z daleka. Fraza o "krztuszeniu" była przez ciebie użyta w określonym kontekście. Struganie więc przez ciebie w nieskończoność wariata niczego tu nie zmienia.
Co do twoich skojarzeń tych dwóch różnych zwrotów obcojęzycznych, to wybacz, ale widać to tobie wszystko kojarzy się z.... przyrodzeniem. Może masz na tym punkcie kompleksy, które próbujesz przykrywać gawędorzeniem o krztuszeniu. To wielce prawdopodobne.
Na dalszą konwersację ze mną już nie licz, bo z krętaczami trudno rozmawiać, chyba, że w końcu przestaniesz ściemiać, to może...nie wykluczam :))
A jeszcze jedno. Dlaczego nick "Felice" ??? Może od ukrywanej żądzy do fallusa?????
13:28. Filicjanie, żeby mówić o "wielkości", to trzeba tę wielkość posiadać, najlepiej od urodzenia, bo na starość wszystko się kurczy, a czasem przestaje funkcjonować, jak u ciebie. Co tu mówić, jak nigdy nie było o czym gadać. I tu dochodzimy do spirytus movens twoich kompleksów i zazdrości wobec innych mężczyzn. Daj spokój, nie kompromituj się bezustannie. "Kończ waść, wstydu oszczędź":)
Wiesz Fela. Kto się kompromituje to niech czytający ten wątek określą sobie sami. Ostatecznie to tylko tobie wszystko kojarzy się z jednym. Natomiast zakończę tę konwersację ponieważ to nie jest forum o tematyce seksualno-psychiatrycznej. Poza tym ja nie dyskutuję za długo z takimi osobami bo zniżą mnie do swojego poziomu i zniszczą doświadczeniem.
Felicja jak nikt inny potrafi zbaczać z tematu wątku. Miszczyni ;))
Jutro jak wstanie z dniem panskim to cie zaora a zlosliwosciom nie bedzie konca:-)
Złośliwości w dniu pańskim? Przystoi to chrześcijance?
I ty stara kłamczucho i obłudnico kogoś pouczasz?Masz tupet.Zresztą,tobie plują w twarz a ty i tak powiesz że deszcz pada.
O znowu się tu zagnieździła Kasandra. Taki miała "ambitny" plan przedwyborczy, napracowała się kobita na Forum i niestety dostała kosza zaraz po odsłonie swojej kandydatury i słusznie.