1. Donald Tusk
2. Leszek Balcerowicz
3. Hrabina Róża Maria Barbara Gräfin von Thun und Hohenstein
4. Janusz Lewandowski
5. Robert Biedroń
6. Marta Lempart
7. Magdalena Olejnik
8. Jerzy Urban
9. Adam Michnik
10. Jaruzelski
Wiesz co? Weź koło i pier....ij się w czoło. Powinno pomóc.
Wypad lewaku, spdaja do niemiec
Jeśli z ciebie taki wielki patriota, to czemu błędy robisz? Wstyd!
Czym częściej próbujesz wymusić na mnie poglądy tym bardziej jestem przeciwko wam, pisowscy fanatycy po rublach.
Czemu Jaruzelski nie ma imienia? A za to pozycja 3 na liście to jeszcze jakieś obce tytuły szlacheckie, które dawno zostały zniesione?
Bo Jaruzelski nie zasługuje na to.
A Thun tak sie wszystkim tytułuje, warto o tym powiedzieć, niech ludzie mają świadomość że ta stara tępa dzida jest niemiecką chrabiną i chce odzyskać majątki poniemieckie w Polsce dla swojego rodu
Polski Patrioto, teraz już wiem, że jesteś bardzo młodym człowiekiem, pewnie niepełnoletnim. Szkoda, że nie chodziłeś na lekcje historii, internet nie jest akurat dla takich jak Ty najlepszą skarbnicą wiedzy.
Spordalaj lewacki dzieciaku, jestem starszy do ciebie, mogłbym byc twoim ojcem. Historia za komuny i za III er pe to był stek bzdur i propaganda. Dopiero po 80 latach od wojny, PIS wreszcie coś robi by nauczac dobrze dzieci w szkolach, ciebie tepaku nic nie nauczyli, schlaj sie z wielorybica ryzelcu tfuskowy
"patrioto".Nie dość że z historią u ciebie na bakier to i ortografia kuleje.Jeszcze zapomniałem o szacunku dla interlokutorów.To wszystko pokazuje twój "patriotyzm"
A teraz pochwal się rodzicom, jak szanujesz innych, pewnie są z Ciebie dumni. Zapewne o takie wychowanie im chodziło. Mógłbym z tą odpowiedzią zrobić coś więcej, ale szkodami mi każdej następnej chwili dla takich jak Ty.
Masakra. Stary a głupi. Edukacja ok teraz? Er pe? W szoku jestem... Ty tak serio?
Takiego pajaca i głąba jak zał.wątku to trudno szukać . Skąd się takie coś bierze ?
a gdzie kalksztejny? jeden nam wprowadza zamordyzm NWO obecnie a drugi nie dość że podpisał bardzo zły traktat to jezcze sciagnal chazarską loże brith do Polski której Mościcki dekretem zakazał.