1. Polak
2. Polski Patriota
3. Szczęśliwa
4. Tropiciel Absurdu
5. Kgb
6. Forumowy Idiota
7. Państwo z dykty
8. Kasandra
9. Limonkowanifa
10. Słowianin
11. Foliarz
12. Ciasny Patryk
13. Ciemniak
14. Kardynał Richeliu
15. Dżeff de killer
16. Prawda
17. Wisława
18. Fakty I mity
123. Felice
+100 000 Gość
Czemu nie ma mnie na szczycie?
Autor tego wątku nr 1 lub 0 jak Ziobro w rządzie :-) hahaha
Póki co czuję się tu jak w domu, musiałbym tylko porozstawiać trochę tych pisich komuszków, bo za mało bolszewiccy jeszcze są ale widzę przed nimi świetlaną przyszłość.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... jeszcze jest taka wyspa na jednej rzece i można dać wam tam szanse pożyć, to już przetestowany patent.
Na 6 to se możesz wstawić siebie polaczku!
Jestem z sb dumny ;-) Tylko Gienka brak ... On niby był księdzem czy kims tam
O maj gad. No to choć na miejsce liczby pi, zostało wolne
Uprzejmie przepraszam za brak paranoicznego dzieciaka cycora vel małego pindola księdza alkoholika pijającego wino mszalne i słynnej ruskie onucy z Konfederacji. Wtedy będzie komplet
Ci goście to obcy ...Osoby z innej planety
Pewnie jakaś dalsza rodzina polaczka, hehehehhe.
https://www.deviantart.com/ginoro/art/Snow-419709368
Wyglądam dokładnie tak , tylko ze mam czarne włosy