Ani jednej szkoły z Ostrowca Świętokrzyskiego lub powiatu ostrowieckiego nie ma w rankingu TOP 30 z najlepszą średnią podczas egzaminu uczniów z 8 klasy. Wyczytałem na echo dnia eu.
Wiem że to nie jest ich najważniejszy egzamin w ich życiu, ale sądzę że jako drugie największe miasto województwa powinniśmy mieć tam jakąś reprezentację. Trochę słabo nie uważacie?
Wiem, w jakiej konkurencji Ostrowiec przodowałby:))
Zapomniałem dodać że to ranking z naszego województwa, nie z całego kraju.
To ważna informacja
Praca za dychę nie z powołania, to co się dziwić?
I teraz nauczyciele przedmiotów z egzaminu powinni wyciągnąć wnioski jak uczą. To nie wina uczniów, że słabo wypadło tylko nauczyciela, który nie nauczył tego, co powinien. Nie uwierzę, że wszyscy ósmoklasisci są aż tak słabi, że nie da się im przekazać wiedzy.
13.57. Wiedzy się nie przekazuje, wiedzę się zdobywa.
Wystarczy wprowadzić niewielką odpłatność z kieszeni rodzica skonstruowaną tak, żeby o tyle mniejsze płacił podatki.
I wtedy z czasem się okaże, którzy nauczyciele, uczniowie są dobrzy, które szkoły są porządne.
Przodoeal y w zarobkach w spółkach samorządowych
Konarski był?
Był. Najlepszy z Ostrowca xd
Możesz podać tutaj link do wyników?
Na echu dnia jest wszystko.
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/egzamin-osmoklasisty-2024-w-powiecie-ostrowieckim-wyniki-wszystkich-szkol-sarnowek-katolicka-i-1-z-ostrowca-najlepsze-kto/ga/c5-18653577/zd/77386877 - tutaj przejrzałem, ale nie widzę tam wymienionego Konarskiego. Jest gdzieś?
To jednak nie Konarski. Jakaś inna katolicka, o której pierwszy raz słyszę
W Konarskim nie było klasy 8
Serio? Jak to się stało?
Nie wiem dokładnie ale to było chyba wtedy jak rodzic miał wybór czy zostawić dziecko w zerówce czy posłac do 1 klasy.
Tak, to ten rocznik.Dzieciaki, które nie poszły jako 6-łatki do szkoły.