11:54. Jak zwykle sama siebie popierasz, pojeb......na misjonarko znanej sekty? Wywęszyłaś, że tutaj znajdziesz to, co uwielbiasz - rozmówców, bo wątek medialny. Nikt już z tobą na tym forum nie dyskutuje, a ty przecież masz zlecenie jątrzenia, pomawiania, obrażania i hejtowanie, bo za to masz kasę i uważasz, że najlepiej, podkurwić wszystkich i już masz zarobek oraz możesz zgłosić sukces do twoich mocodawców i zleceniodawców. Jeśli, toksyczna żmijo w ogóle jesteś osobą wierzącą, co i tak nikogo nie interesuje, bo nie jesteś i nigdy nie byłaś wiarygodna, to wierz w to, że z piekła nie wyjdziesz za swój wyrafinowany fałsz, obłudę i krzywdzenie ludzi. Teraz, jak zwykle nazwij mnie "psychopatą z małym siusiakiem" czy jak tam masz w zwyczaju pisać, aby zdyskredytować swoich krytykantów. Ciekawe, że zawsze wiesz kiedy o tobie piszą, choć nie padają żadne twoje dane osobowe? Dziwne. Jednak widocznie wszystkie dygresje są trafne, bo cię bolą, prawda? I tak ma być, ma boleć bez możliwości uśmierzenia dolegliwości. Tylko na to zasługujesz za swoją wyjątkową podłość. Jesteś tak irytująca i znienawidzona, że sama myśl o tobie budzi obrzydzenie i odruch wymiotny. A tak fajnie byłoby na tym forum bez psychicznie chorych kreatur twojego pokroju. Pozostaje mieć nadzieję, że twój własny jad już niedługo zrobi swoją robotę i będziemy wolni.
12:37 - jesteś żoną kierowcy?
16:33. Umiesz czytać ze zrozumieniem? To daj sobie szansę i przeczytaj jeszcze raz 3 wpisy, o których mowa w dyskusji, a dojdziesz do wniosku, kto broni mordercy, bo widocznie to jakiś krewny lub powinowaty forumowej świętojebliwej.
Ludzie!!! On wsiadł za kółko pod wpływem alkoholu I narkotyków! Jeszcze szukacie taryfy ulgowej że nie wpisuje się w typowy obraz mordercy! Wsiadł do pojazdu, którego prowadzenie może zabic!!! Otrzasnijcie się! Gość o 4 rano wypity I nacpany, bez snu od ponad doby ubil 5 osób!!!!
Pewnie go popierają tacy jak on
@11:54 dokładnie.. dodać do tego nawoływanie zdrajców Polski do rozrub w marszach aby dalej robić przekręty np.przy budowie dróg..wiem jak to funkcjonuje
Czy ta rodzina na była z Szewny?Z ulicy Kieleckiej czy Dolnej?
Popierają go tylko tacy jak on
Popieram,jeszcze go bronią
Porownujesz to co on zrobił z obcuazajacymi go okolicznościami do tego że ludzie kręcą na podatkach i ukrywają dochody?? Nie wierzę I mam nadzieję że jesteś zwykłym głupim trollem. To że był pod wpływem alkoholu I narkotyków to już oficjalna informacja.
gdzie zrodlo tej informacji? Rowniez słyszałem, że był od wpływem, ale nigdzie oficjalnie nie czytałem. Proszę o źrodło.
Morderca nie inaczej
ameba NIE ROZSIEWAJ FAŁSZYWYCH INFORMACJI
"Od kierowcy mercedesa wczoraj pobrana została krew do badań na zawartość alkoholu w organizmie i środków odurzających, ale wyników tych badań śledczy mogą jeszcze dziś nie poznać"
Co ty opowiadasz,takie badania to wykonuje się szybko, tylko nie podadzą może do ogólnej wiadomości ,bo gość leży w szpitalu j nas,i po co może kłopot na oddziale
Powiedz to rodzinie osoby zmarłej, która przez takich jak ty krętaczy nie doczekała się na operację, bo zabrakło funduszy na ratowanie ludzkiego życia.
Chlopiec w śpiączce farmakologicznej
Dziwne to że tak długo trwa sprawdzanie poziomu alkoholu ??? Pewnie usłyszymy jak za dobrych czasów tuska że próbka zaginęła
14.38 raczej jak za Szydło