12:37 - jesteś żoną kierowcy?
16:33. Umiesz czytać ze zrozumieniem? To daj sobie szansę i przeczytaj jeszcze raz 3 wpisy, o których mowa w dyskusji, a dojdziesz do wniosku, kto broni mordercy, bo widocznie to jakiś krewny lub powinowaty forumowej świętojebliwej.
Ludzie!!! On wsiadł za kółko pod wpływem alkoholu I narkotyków! Jeszcze szukacie taryfy ulgowej że nie wpisuje się w typowy obraz mordercy! Wsiadł do pojazdu, którego prowadzenie może zabic!!! Otrzasnijcie się! Gość o 4 rano wypity I nacpany, bez snu od ponad doby ubil 5 osób!!!!
Pewnie go popierają tacy jak on
@11:54 dokładnie.. dodać do tego nawoływanie zdrajców Polski do rozrub w marszach aby dalej robić przekręty np.przy budowie dróg..wiem jak to funkcjonuje
Czy ta rodzina na była z Szewny?Z ulicy Kieleckiej czy Dolnej?
Popierają go tylko tacy jak on
Popieram,jeszcze go bronią
Porownujesz to co on zrobił z obcuazajacymi go okolicznościami do tego że ludzie kręcą na podatkach i ukrywają dochody?? Nie wierzę I mam nadzieję że jesteś zwykłym głupim trollem. To że był pod wpływem alkoholu I narkotyków to już oficjalna informacja.
gdzie zrodlo tej informacji? Rowniez słyszałem, że był od wpływem, ale nigdzie oficjalnie nie czytałem. Proszę o źrodło.
Morderca nie inaczej
ameba NIE ROZSIEWAJ FAŁSZYWYCH INFORMACJI
"Od kierowcy mercedesa wczoraj pobrana została krew do badań na zawartość alkoholu w organizmie i środków odurzających, ale wyników tych badań śledczy mogą jeszcze dziś nie poznać"
Co ty opowiadasz,takie badania to wykonuje się szybko, tylko nie podadzą może do ogólnej wiadomości ,bo gość leży w szpitalu j nas,i po co może kłopot na oddziale
Powiedz to rodzinie osoby zmarłej, która przez takich jak ty krętaczy nie doczekała się na operację, bo zabrakło funduszy na ratowanie ludzkiego życia.
Chlopiec w śpiączce farmakologicznej
Dziwne to że tak długo trwa sprawdzanie poziomu alkoholu ??? Pewnie usłyszymy jak za dobrych czasów tuska że próbka zaginęła
14.38 raczej jak za Szydło
Nie, raczej jak za MM że zginęly dowody w prokuraturze lub zostały zniszczone, wiesz o czym mówię