Z Ostrowca
Z Ostrowca?
Piotr M?????
Podobno zmarł ten chłopiec?
Szóstą osoba nie żyje. 15 lat chłopiec zmarł.
Skad masz takie informacje?
Wyciszcie te uzasadnione emocje, bo to nie jest zdrowe. Świat jest zły, ale trzeba jakoś w tym funkcjonować, tym bardziej, że oni juz po drugiej stronie i choć krew się burzy, to nic nie zmienimy. Ludzie nie wyciągają żadnych wniosków, z tego co zdarzyło się miesiąc temu. Ech!
Gdyby wyciągali, to by dziś nie jeździło po ulicach miasta tylu debili-rajdowców. Twierdzę, że choćby i co drugi zginął na drodze, to i tak drugiej połowy to by nic nie nauczyło. Ludzie są generalnie pozbawieni rozumu.
Gościu 18:39 wczoraj też jechał jakiś szaleniec tą trasą własnie białym samochodem, nie zdążyłem nawet zauważyć marki tak szybko jechał, wyprzedzał trzy samochody. Sylwetką przypominał BMW. Pomyśłałem, że jakby się roztrzaskał, to bym go nawet nie żałował.
Czy to prawda, ze chłopiec zmarł?
Kurde, przez co musi przechodzić ten człowiek.
Dużo siły mu życzę, bo to nie łatwe nieść takie brzemię, gdy wszyscy plują i chcą twojej śmierci, nawet nie chcąc słyszeć czy to co się stało to nie tragiczny wypadek.
Nie zazdroszczę.
Media mówią, że jest w szpitalu w Łodzi w śpiączce farmakologicznej. Stan jest ciężki.
To straszne, jesli chłopiec przeżyje oby nie ale raczej z jakąs niepełnosprawnością dowie się, że został sam. A ty .... 21:25 rozczulasz się nad kretynem, który jechał z nadmierną prędkością.
21:31 i zabrał mu kochanych najbliższych, bez których trudno będzie mu żyć dalej.
To nie jest człowiek. Nawet bydlę zastanowi się i pomyśli zanim wykona jakiś ruch. Szubienica i po sprawie. Nawet na zastrzyk nie zasługuje.
Na jednej stronie fejsa jest informacja, ze chłopiec zmarł
A kto z was nie jechał za szybko? A jaka część z was straciła panowanie nad samochodem? Mnie się zdarzyło. Wiem jak niewiele trzeba. Czasem nie wiadomo nawet co się stało i samochód w rowie. Bez prędkości też się da.
Kto jeździ więcej niż tylko od świata ten wie
Nie usprawiedliwiają piratów drogowych, a wyjątki tylko potwierdzają regułę